Gå till innehåll

WillysMB

Korpral
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Allt postat av WillysMB

  1. WillysMB

    Sugga köpes

    Jag är intresserad , kan du skicka mer info till min e-mail - var den finns ,pris ,bilder på Suggan så vore jag tacksam . Mail j1944d@hotmail.com Joakim Jansson Västerås , 0765690912
  2. WillysMB

    Sugga köpes

    Hej! Jag är intresserad att köpa en Volvo 915 Sugga i originalskick - bra skick ! Joakim , Västerås
  3. Ett " Däck kommer lastat" !!!! Här lastas 5 däck med fälg från bilsläpet - som hämtades ifrån Norrköping - lördag 30/11 -där grillen var igång när man kom till det vackra Djurö . Björn o Sten lastade däck när jag anlände och det var riktigt kallt när man klev ur bilen för att hjälpa till , när det var lastat så grillades de korv som värmde o smakade fint ! Kul att träffa likasinnade o trevliga personer som delar med sig av sin erfarenhet när det gäller denna hobby som jag är novis på . Tack Björn ,Sten o Yvonne ! Med vänlig hälsning Joakim , Västerås
  4. Jag kommer , har ingen jour den helgen - passar utmärkt! Med vänlig hälsning Joakim, (WillysMB). P.s adress för att hitta vore bra!
  5. Den här TGB 30 är specialbyggd för Saabairotech med större kran och förlängd, är i bra skick o går fint o med nya däck så skulle den kännas säkrare på väg (Terräng) senaste körning med 12 st ensilagebalar ! Med vänlig hälsning Joakim, V-ås.
  6. Hej! Jag tar 4st däck om det finns kvar , nybliven ägare till TGB 30 med Palfingerkran 13500. Med vänlig hälsning Joakim, Västerås.
×
×
  • Skapa nytt...