Gå till innehåll

jonken

Korpral
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av jonken

  1. Hann med att fota en helikopter idag...
  2. Lite märkligt....även på min var det också så att det var den bakre som läckte medan den främre var tät (bytte båda ändå). oppas att min blir lite mer lättstartad nu när soppan stannar i förgasaren.....
  3. Min bakre förgasare har också läckt lite så jag bytte o-ringar idag. De gamla var hårda och platta...... Inget mer läckage...
  4. Ville bara tipsa om denna som står hos en bilskrot på södra Gotland, ägaren vill ha 12000kr för den. Skall vara körbar.... Kanske någon är intresserad?
  5. Det känns ju väldigt hemmamekat faktiskt, bara att ta bort alltså.
  6. Har som sagt lite funderingar....så här ser den ut. Kommer direkt från K3. Antar att detta är fästet till en radio? Högtalarfäste? Vad är detta? Sitter bakom förarsätet och har en "cigg"-anslutning.... "Fjärrljus" "Blåljus" Har den gått som ambulans/Militärpolis kanske? Denna går från huvudsäkringen bakom batterilådan upp på lastnätet....ingen aning vad det är....nåt med blåljus/fjärrljus? Vad tror vi?
  7. Men som längst till näste måndag
  8. Ja, det ska nog gå bra, har en kamrat med ett par valpar som inte gör annat än skruvar och mekar :-) Audi Quattro; köpte du nåt kul och kom du ihåg att förtulla det när du åkte till Sverige? ;-)
  9. Tack för input. Jag får väl ta itu med det @BeePee, vad menas med nya metoden?
  10. Bumpar den här tråden med hopp om att få en diagnos på min 11:a. Var ute och körde en sväng förra helgen och då märkte jag det här....den har stått still i tre månader. Vad tror vi?
  11. De där repsatserna Tovek säljer är vad jag fattat inte till någon särskild tgb. Har båda hemma och det är mycket delar som lampor, tätningar, slang, kabel, snökedjelänk, filter, tändstift och såns förbrukningsdetaljer.
  12. Även frivilliga försvarsorganisationer skriver under ett avtal om att man ej får sälja/överlåta. Skall något skrotas skall det kunna uppvisas skrotningsintyg.
  13. Ha ha ha... "MITT HEMVÄRN"....var nån i gröna firman som kladdat över det och individnr.
  14. Kom ut och luftade 11:an lite i det fina vädret idag. Blev närmare fem mil på och utanför skogsvägar
  15. http://www.blocket.se/gotland/Volvo_valp_L3314_51413155.htm?ca=19&w=1
  16. Har precis läst igenom hela tråden och måste bara berömma Vinkon för hans tålamod och kunnande. Mycket kul läsning
×
×
  • Skapa nytt...