Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Audi Quattro

    Audi Quattro

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      1 314


  2. Ottosson79

    Ottosson79

    Menig


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      3


  3. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      5 623


  4. Martin W

    Martin W

    Kapten


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      371


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-01-12 på alla områden

  1. Våran bandvagn tog tyvärr eld vid körning. Lyckades till slut släcka den igenom att kväva elden med snö! Motorn verkar ha klarat sig visuellt iaf bortsett från förgasaren och växellådan likaså men mkt el och slangar har brunnit upp. Även delar av glasfiber har tagit skada men ska förstärkas upp. Känns som att nu kan vara ett passande tillfälle att dieselkonvertera! Tänkt motor just nu blir en turbokonverterad om603 med tillhörande automatlåda. Tar gärna emot tips, förslag osv. Tex växelväljaren, vad satt den i egentligen?
    2 poäng
  2. Hade ju lovat mig själv att inte köra något innan allt var klart...... Nu blev det så att jag typ blev tvungen att lasta in allt och ta en sväng till skogen för övernattning i en ödslig fäbodstuga och dricka sprit och umgås med vänner. Ville ju få en sådan där total WOW upplevelse och inte dämpa lite pö om pö och ev vänja mig vid en tystare o tystare kupe. Nu blev ju hela golvet där bak samt väggarna klara. Bara taket kvar att dämpa samt alla hålmasonitpaneler där bak som jag tänkte klä med tyg. Har ju väldigt sällan åkt där bak men har ju hört o märkt att dom där bak inte hör vad man säger när man ropar bak till tex barnen... Och när man sitter fram så låter det ändå så mycket från motor/hjulhus/fläkten att jag inte upplevt att ljudet där bakifrån kommit fram så mycket... Kan säga att upplevelsen nu är att det inte finns något bakom förarhytten.... det är bara tomt liksom förutom någon störande hålmassonit som skallrar lite och en o annan spade som kan ligga o slamra lite typ. Kommer bli intressant att ta en tur när jag gjort klart där framme också. Nu blev det en sporre att försöka få till mera tid att fortsätta. Blev en bit av samma matta som jag tidigare la på golvet, men jag la den upp och ner för att det inte ska bli fukt under där bak samt att jag stoppade in en stor bit pappkartong under för att hålla koll på ev fukt. Kommer göra om hela fackindelningen där bak här framöver iomed att jag ska in med batterin och lite andra saker där mot hur jag har nu.
    2 poäng
  3. Har funderat på kamkedjan också men den var innanför gränsvärdet för byte så den bör vara ok. Det går nästan inte att montera den fel heller. Ja, det är ju alltid lättare att vara på plats och kunna bolla lite idéer, men jag återkommer med detaljer när felet är hittat .
    1 poäng
  4. Den där lyften såg helt mal placerad ut där, såg ut att den skulle passa bättre hos mej Tusan en sådan är bra, däck och kedje lyftare har jag aldrig sett en som
    1 poäng
  5. Jäklar vilket jobb Såg ingen sprit på bilderna det var nog därför de ej dök upp, Jag har en del sprit hemma, men inte fan kommer det någon för det, Dricker inte själv, ja ensam då , för att det skall bli rätt Så det blir bara fler och fler flaskor här, då folk har för vana att sticka till mej en flaska då och då, ja när man tomtar eller annat obetalt arbete har utförts. Eller är det bestickning ? Då har jag inte fått en ända droppe
    1 poäng
  6. Vi får hoppas att Svana själv står med på listan, så han inte snopet står kvar med det onödiga när tjejjen åker iväg med bilen.
    1 poäng
  7. Ja, då fick det bli Quick - fist hållare. Blir säkrare eftersom vapnen sitter fast i själva lastgallret istället för att de endast hålls kvar av luckan på skåpet. Skåpet består av 12 mm plyfa i botten och 12 mm som lock samt 70mm plyfa inuti. Alltså totalt 94 mm tjockt och hamnar i nivå med metalldelen på baksätet. För att få plats med kikarsikten och ”försänka” quickfistarna har jag nyttjat utrymmet bakom skåpet, det finns ca 18 mm ”luft” bakom. Det får bli lite skumplast i det stora hålet i mitten där kikarsiktena blir placerade. Mitt största sikte är 50 mm i diameter och just där siktens hamnar finns 100 mm utrymme så det finns plats för lite vaddering.
    1 poäng
  8. Har varit lite tyst under hösten med renoveringen, mycket annat på g. Blev regbesiktning förra veckan utan problem så nu blir det besiktning till våren men en del pyssel innan dess med att plocka bort lite diverse gnissel/oljud. I övrigt pinnar den på bra o bromsarna tar kanon efter renoveringen
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...