Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-06-01 på alla områden

  1. Jag blästrade bort rosten på länkhuvudet samt länkbulten så gott det gick för att underlätta urpressningen och satte sedan delarna i en press. Det krävdes ett antal ton innan länkbulten släppte med ett ljudligt *pang*, sedan var det bara att fortsätta pressa ut den lite fint. Därefter tillbaka till blästern för att blästra bort resten av rosten på samtliga delar. Till sist grundning och lack, nu återstår montering.
    2 poäng
  2. Övningskörning ger resultat, nu kan jag komma upp i 3:an i uppförsbackar, nästan ofta iaf. När jag provkörde slingan runt classic motor på kvällen före så hittade jag detta i motorrummet vid kontroll efter körning. Den där luftrenaren skall sitta på insugningsröret, inte ligga o gosa med generatorn . Som tur inget värre än ett mindre läckage av olja, det mesta av luftrenarens innehåll av olja var kvar inne i burken. Lyckan står den dumme bi eller hur var det? Fordonet låter som något helt annat än alla andra som åker runt i närområdet och kamouflaget duger bra verkar det som. Eller så är traktens vildsvin ovanligt kaxiga, hursom hittade jag en riktigt stor gris mitt på skogsvägen och den flyttade sig inte förens jag tutade på ca 15m avstånd. Helljuset var på också så om den inte var både döv och blind så måste den lida av antingen dåligt omdöme eller storhetsvansinne, dubbeldiagnos är ju möjlig iom jag sett sugga med små grisar vid flera tillfällen på hundpromenad.
    1 poäng
  3. Åkte R1'an igår, slutsamling Miltärområdet Skillingaryd framför Miliseum Soligt och fint i Värnamo när starten gick från bilprovningen som hade extra öppet och tidsenlig klädsel. video länk: https://ljsp.lwcdn.com/api/video/embed.jsp?id=cb1bc2f1-82ea-4cac-94bf-f31cdcdc6e29&startTime=214&pi=6abe6260-4989-4e21-bb2c-418abd228e13 Lite synd att de satt upp plastband för träff områdets parkering mot Miliseum vilket gjorde att folk nog trodde det var stängt, så trots tusentals fordon och riktigt mycket besökare var museet helt öde, tog en titt och på hela området såg jag ytterligare bara två som fotade utställda militärfordon men inne på museet var var det helt tomt på besökare. Två vackra fransyskor, man blir lite sugen nästa gång man ska bygga plåtis, laplander börjar bli lite osmidigt att klättra in i. Kustom på tyska.
    1 poäng
  4. Aldrig gått hos en lantbrukare rullat för en parkförvalltning sen ny. flyttlasset går till nya domäner. Från ett villa samhälle till en gård där dom gröna trivs som bäst med egen skog och mark att se över Nu har dom kommit hem där dom hör hemma
    1 poäng
  5. Aldrig gått hos en lantbrukare rullat för en parkförvalltning sen ny.
    1 poäng
  6. Besikta 11an igår med blankt papper
    1 poäng
  7. Cool iaktagelse som jag inte visste. Det är mer skillnad än man tror.
    1 poäng
  8. När jag på natten tittar på min TGB40 med min övervakningskamera hemma, så syns den knappt. Konturkamoflaget fungerar till och med bättre i IR än i synligt ljus. Andra färger jag har provat (och även pirat-M90-kläder) lyser som solar eller är helt kolsvarta i IR. (Kameran arbetar i 850 nm på natten.)
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...