Gå till innehåll

Svana

Major
  • Innehålls Antal

    3 336
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    230

Allt postat av Svana

  1. Ut och kör mer Lasse, bränn ur han ordentligt, hårt ska det gå. Angående att bromsvätskan läcker ur, är för att cylindrarnas kvalitet är urkass redan från början.. Efter en tids stillestående sjunker trycket i systemet till noll, och då tätar inte hjulcylindrarnas tätningar längre vilket innebär att vätska droppar ur sakta.. Hade jag tillverkat kolvarna hade jag använt minst en till tätning på varje kolv, eller bättre toleranser. Enda fördelen i eländet är att man kan fylla systemet igen och det själv luftar då.. men det är kasst.
  2. Finns en på blocket nu, men den har värderats i guld..
  3. Aldrig att jag hade stöttat det där skiten..
  4. Underbart Kristaga, världens bästa bilar ihop med Amazon, 240 och 940-serien. Här i Nynäshamn blev det en plötslig personlig kris.. vi blev vräkta ur garaget, ni vet en hel hobby bilverkstad med sex bil fack och alla verktyg och lyftar och däck maskiner. Han vi hyrt av i tredje hand har dragit på sig skulder utan att vi fått veta något, han stoppade bara huvudet i sanden och drog till Spanien istället... Så jag och Micke har snart flyttat ut ALLT på mindre än en månad.. inklusive min 13-bil utan axlar monterade.. Detta gick bättre än förväntat, lånade en brädgårdsvagn och limträbalk. Fungerade mycket bra att transportera bilen på. Nu har vi ett jäkla fint ställe i ett annat industriområde i Nynäshamn, men stort entresolplan och möjligheter. Och där vi hyr i första hand. Men det tar ju tid för två att få allt i ordning, men vi kämpar på. Bild på när vi epoxy målar golvet två bussiga lager ljusgrått..
  5. Nej för faan.. skänk inte en sån till Ukraina. Vansinne!
  6. Bilen såldes idag, Valborgsmässoafton och hjulas nu upp till Ö-vik av nya ägaren. Önskar all lycka och kommer fortsätta ha kontakt.
  7. Jag bessade Kalle Zackaris tgb11 för sista gången förra månaden, utan anmärkning. Det är den jag har under säljesannonsen här och på Blocket. Den kommer troligen hamna uppe i Ö-vik hos en ny trevlig ägare, och kommer hjulas 60 milen dit. Jävla resa! Hoppas på en lyckosam tur iaf, jag har servat och trippelkollat allt!
  8. Härligt Micke. Det gäller att välja rätt besiktningsställe. Det är ett lotteri. Pratade med en polare på bilprovningen, han tycker själv att den punkten med stänklapparna fram är så dum så han skulle skämmas att anmärka på det.. Även där gäller väl sunt förnuft, även om det är tjänstefel.
  9. Bra jobbat. Det är sannerligen en obeskrivlig känsla ibland att ta en provtur, ocg få mer glöd att fortsätta lixom.
  10. ALDRIG mer Trygg Hansa på fordon. Aldrig. Jag höll på att ta självmord efter ett bilinbrott för tre år sedan. Hade dolt bilstereobygge som dom inte fick loss, så högg tjuvsvinet sönder grejerna ist. Blev av med väskor med kläder och alla fiskegrejer jag ägde, skulle precis iväg på resa. Räknade till ca 17 000kr i värde för mig, trots att grejerna var både nya och gamla. Fick 1100kr.. pga avsaknad kvitton på väskor med kläder, hygiengrejer, alla hundratals cd-skivor i fodral, fiskedragen mm.. JÄVLA SVIIN! Jag överklagade men ingen skillnad. ALDRIG MER TRYGG HANSA!!!
  11. UPPDATERING: Det visade sig att bilen behövde mycket service, kärlek och nya delar.. Detta har jag pysslat med nu i tre månader och bilen är i ett perfekt bruks skick nu! En hel A4 sida med synpunkter och åtgärder jag fixat kan jag med stolthet visa upp. Rost finns, men bara kosmetiskt och inga svåra ställen att fixa. Eller kör den som den är. Ramen är förvånansvärt fin och karossinfästningarna ser bra ut. OBS, bilen har körts offroad av tidigare ägare, men inget jag ser som vårdslöst skadats eller försämrat skicket på bilen. Dubbla backkameror, ena under bilen och andra bakåt. Båda fungerar. Nybesiktad utan anmärkning i mars 2023, nya bromsbackar runt om och alla hjulcylindrar nya fram. Kontrollerat och justerat/smort allt in och utvändigt, servad med alla nya vätskor och oljor, rundsmord och tvättad och urstädad. Två fina stora batterier i bra skick, ALLT elektriskt och mekaniskt fungerar nu utmärkt. Pigg original B30 som är lättstartad som satan och lätt accelererar upp över 100km/h, helt läckagefri (unikt) och går perfekt, verkar vara bra inställda förgasare. Fungerande WINCHMAX elwinch fram, med både sladdkontroll och dubbla fjärrkontroller. Arbetsljus framåt och bakåt med vippbrytare i bilen. Denna bilen saknar tillbehör och utrustning som original entusiaster önskar, men en gedigen kvittopärm med tidigare historik och servicar/reperationer finns kvar. (Bilen visas och provkörs av mig, men jag säljer den åt ägaren Kalle som inte är bilintresserad alls. Ägaren är dock med vid försäljnings tillfället) Bilen finns för visning och provkörning i Nynäshamn, och annons kommer läggas ut på blocket snart. PRISET är 115 000sek, kan tänka mig prutmån till rätt köpare vid visning och provkörning. Jag kommer här nedan att ladda upp bilder om jag lyckas.. /Ring eller sms:a mig Danne Svanström "Svana" Noll70-621 40 9fyra
  12. David.. kanske du åker på att löda ett par åt mig sen som ligger på hyllan, som vi kan ha som reserv ;-)
  13. Absolut. Allt annat vore som att acceptera Sveriges fiasko! Hela Sverige är förstört, ingenting fungerar längre förutom utbetalning till invandrarna. Men svenskjävlar sitter hellre och håller käften och är konflikträdda..
  14. Svenska myndigheter och politiker är idag så odugliga och okunniga så man gråter när man tänker på det.. Vi har uppenbart förlorat allt förstånd och sunt förnuft!!
  15. ..och sossesvinen från helvetet undrar varför vi svenskar blir allt mer självmordsbenägna.. Ja det det kan dom jävlarna försöka fundera på. Jävla kronsopor!!!!
  16. Ny fredagsfilm med Retro Bunker, där Trafikmagasinets gamla orginal Christer Glennings sonson Magnus, kollar in min 13-bils renovering i garaget. Och försöker stressa på mig lite. Sevärt för alla terrängbil.net tokar.
  17. Kristaga >> Samma på min. Och en grön kontrollampa när fläkten går i auto- och manuellt läge. Och en röd kontroll lampa som lyser när jag stängt av fläkten (i tex körning i surhål och DJUPT vatten). Då kan man inte missa. Man kan även koppla en summer som ylar när man stängt av fläkten..
×
×
  • Skapa nytt...