Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-06-18 på alla områden

  1. Jag och Micke är iaf klara med min underredsbehandling som pågått varje ledig timme sedan i påskas.. Aldrig mer kommer jag göra ett så här omfattande roststopp.. kommer betala mycket för att slippa göra om det på nån senare bil. Nåväl.. maskeringen revs igårkväll och resultatet får duga. 16 liter bodymassa blev det tillslut.
    8 poäng
  2. Ett vägsladdningsprojekt i dag, och backkameran är verkligen bra o ha för att ha koll på vart sladden är Fastnade på en viltkamera med ekipaget åxå, lite för lång wire då sladden genar i kurvorna, får ta en kortare nästa gång... Råkade ut för ett haveri åxå.... Det blir ju lite i- och urklivande för att sparka undan sten man river upp, är lite trångt att vända så man får koppla loss osv. Var gränsfall med aningen för blöt väg, så jag fick ta omtag i en backe. En person "lånade" sladden ett antal år o byggde om med fäste för jordbrukstraktor. Satte jag wire iövre fästet så tuggade framändan ner i den inte riktigt torra vägen, men koppla med lägre drag så tuffade JDW på.
    1 poäng
  3. Det stämmer Svana. Nisse hade bara flugit kärran några timmar efter många års bygge. Extra tragisk är att han skulle sälja den då han tyckte den inte hade särskilt bra flygegenskaper och var rätt trång i cockpit. Jag har känt Nisse i nästan 20 år. /WF
    0 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...