Gå till innehåll

Martin W

Löjtnant
 • Innehålls Antal

  326
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  29

Martin W senast vann den dag 2 December

Martin W hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

507 Excellent

Om Martin W

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1972-11-13

Profile Information

 • Hemort
  Björketorp

Senaste besökare till profilen

426 profilvisningar
 1. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Kände mig lite arbetslös i helgen så stötfångaren fram fick bli ompysslad. Började med att slipa bort färgen och forma den efter fronten så den blev lite spetsigare. Har lite grejor kvar från min Volvo 912 så jag svetsade igen hålen och monterade fästpiggarna till 912:ans bogseringskedja på stötfångaren. Nu fattas bara kedjan Sen blev det fäste till extra belysning, ska såklart vara fyra stycken men det fanns ju bara tre st hemma så det fick duga för nu.
 2. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Tack.det får vi hoppas och jag säger absolut till om intresset svalnar
 3. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Fjädrarna ska höja 3" enligt tillverkaren och jag hade tänkt ha 33-35" däck. Får se hur mycket utrymme det blir när fjädrarna är på plats .
 4. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Tack, kul att du gillar den .
 5. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Japp,fjädern är kvar.
 6. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Har kopplat bort vacuumet från fördelaren och skruvat fast tändförställningen på fullt,kör på det tills jag kommer på vad som är fel på riktigt. Har sökt på sidor i USA och felet verkar inte vara ovanligt men det finns ju inga konkreta förklaringar på hur man löser problemet Nu lite roligare grejor. Har beställt årets julklapp , hoppas att tomten är stark
 7. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Nu va det ett tag sedan det blev något skrivet men det har inte hänt så mycket pga jag har brottats med ett motorproblem som inte är fixat ännu. motorn misständer när den belastas typ om man vill köra om vid landsvägskörning så går det inte alls Har laborerat med vacuumet till tänd förställningen på fördelaren och kommit fram till att om jag startar motorn så fullt vacuum uppstår och sedan sätter en svetstång på ledningen så vacuumet står på fullt hela tiden utan att reglera sig med motorvarvet, då funkar motorn hur bra som helst utan minsta misständning. Vet någon varför det är så här ?? väldigt tacksam för alla idéer Har i alla fall gjort i ordning elkopplingen till draget o byggt om det så man kan använda det till vanliga släp istället för militära .
 8. Martin W

  Förgasare

  Söker en tvåports förgasare till AMC V8 ,original sitter en Motorcraft 2150 men det kan säkert funka med något annat. Ett fyrportsinsug med eller utan förgasare är också intressant Svar via PM
 9. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Har varken blivit plysch eller neon ännu men alla fälgarna är klara och monterade. Blev helt ok men bakaxeln var nog bredare än framaxeln så fälgarna breddade en del utåt på bakaxel (lite epa traktor känsla )
 10. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Ha Ha Ha,,fan va bra..får nog bli långhårigt
 11. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Tack Har ingen riktig plan på insidan men det löser sig nog
 12. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Tackar,tackar
 13. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Bakluckan fick lite omvårdnad i form av blästring på lämpliga ställen ,lita svets (så klart) och färg på det . Rättvänd o grön Fälgarna har fått lite uppmärksamhet också och har slipats, blästrats och grundats. Ska bara köpa lite mer färg så vi kan montera däcken igen och provköra såklart
 14. Martin W

  Uppfräschning av Jeep J20

  Ja det var en väldigt go känsla att kunna köra den igen ,blir lite roligare när man vet att den funkar. Vad det gäller inredningen så är den ganska spartansk just nu, saknas nästan allt utom sätena och instrumentbrädan Får bli vinterns projekt att fixa insidan ,montera flakluckan +massa andra små grejer som behöver lite uppmärksamhet.
×