Jump to content

Volvo Laplander Camper

Major
 • Posts

  468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  74

Volvo Laplander Camper last won the day on June 26

Volvo Laplander Camper had the most liked content!

About Volvo Laplander Camper

Profile Information

 • Location
  Värnamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Volvo Laplander Camper's Achievements

Member

Member (1/1)

560

Reputation

 1. I går kväll vid 7 snåret var det 21 grader i vattnet här trots att det blåst rejält och då tryckt upp kallt botten vatten, kvällen dagen innan avslutades med gädda som kvällsmat.
 2. Glad midsommar på er! Här blir det lite båt åka, första badet i går kväll för ungar och fru, själv inväntar jag något högre vatten temp och i bilväg väljer man den svalaste vilket är C202.
 3. https://www.facebook.com/marketplace/item/1360253501162296/ gamal svensk nummer plåt
 4. Slaglängd på pedaler går enkelt att bygga om, på de mindre c202 finns även problem med höjden från golv och golv till stol. Jag har på min tjock golvmatta, sänkt stolarna, kortat slaglängd juserat ner vilolägena så man slipper lyfta hela benet för gas till broms och flytat om dem samt bytt till behagligare pedalgummin så körning barfota är trevligare.
 5. Se detta exakt samma problem jag hade på långturer innan slangarna åkte ur. 7 punkteringar på en halvårsresa.
 6. Biltemas lågpris för bil fungerar bra. Får du fel värden kan det vara jordfel vid tanken.
 7. Tror de mätte upp den på facebook på en 11 bil och det var just över 180 ohm troligen 200 Varför behöver du ha reda på resistansen?
 8. 0-180 ohm är vanligt på äldre fordon gissar tgb kört på samma.
 9. 285/16 slang passar väl bra, men all slang i moderna däck med ribb i texturen på insidan kommer slita ut slangarna och ge pyspunka.
 10. Tatanka har alla delar påc202 med samma fäste kör man med vanlig m12 eller halftum unf och muter med nylocklåsning , sen spänner man åt till valfri vibration, både det fästet och de två andra gör mycket på comforten och ljudnivån vid körning på landsväg.
 11. Första mekdagen sen olyckan 31/1 fortfarande skakigt men fungerar någorlunda. Skiftat hjul och slangklämme balancerade kardanen- hade små vibrationer vid 110-vanligt santa fee problem senare årsmodel fick annan typ av kardan . Gjorde också hjulinställning toe in låg någon mm för mycket enlig min smak satte den på -1 mm spar ju soppa. märke på hjul,tejp på marken rulla 180 grader till hjulmärket ,ny tejp på marken och sen är det bara att mäta diffen mellan måtten och skruva till önskat värde.
×
×
 • Create New...