Gå till innehåll

Mikkel Riber

Sergeant
  • Innehålls Antal

    72
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    7

Allt postat av Mikkel Riber

  1. Min antenne er sat direkte på antenne foden, og så er den justeret med filteret til at passe med 27MHz. Lidt dårligt billede - men tror man kan se hvad jeg mener
  2. Tak for forklaringen af filteret. Ja, der skal SWR meter til at justere det, købte et fra samme sted til 95DKK - så det synes jeg var en god pris for at beholde en 100% originalt udseende antenne.
  3. Jeg bruger samme beslag på taget som dig, og samme antenne. Efter beslaget sidder filteret på- og min radio sidder koblet på filteret. Jeg er ikke selv nogen radio ekspert- men snakkede med iccom.dk som hjalp mig med løsningen. Der sidder et potentiometer på filteret som bruges til at indstille filteret, tænker at det måske fungere som en variable modstand, som forbruger den overskydende effekt der kommer af en kortere antenne.
  4. Alt kan købes for penge ja- men tid er også penge- så tænkte at det var i alles interesse at der var en nemmere metode end at lave en ekstra spole til antennen. Til S BA111, så er det præcis samme outcome min løsning har- at se original ud. Filteret jeg bruger er monteret på undersiden af bilen og gemt sammen med isoleringen. Fylder omtrent 3x6x2cm og meget nem at indstille. Da jeg besluttede mig for at få en antenne- så var det et krav at det var en original antenne.
  5. Hej, Kan være jeg har misforstået årsagen til den ekstra spole - men du vil gerne bruge den originale antenne til 27mhz. Der er nemmere måder at gøre det på :-) Mellem min Walkie Talkie og antennen har jeg et Danita 26-33 filter (http://www.iccom.dk/radio-hobby/Filtre.htm), koster 200DKK Den kan indstilles (ved brug af et SWR meter: http://www.iccom.dk/radio-hobby/swr%20og%20power.htm) til at "optage" det overskydende signal, sådan at den originale antenne kan bruges med en normal 27mhz antenne. Fungere rigtig godt :-)
  6. Hej, Er der nogen som ved hvilken farve (gerne RAL kode) som der er brugt indvendigt i radiovalpen? Udvendigt køber jeg disse farver: http://www.militaerlacke.de/lack/1kkunstharzlacke/swedishseries/index.php Mvh. Mikkel
  7. Så lige din bil på 9gag- en side hvor der bliver delt billeder og jokes. http://9gag.com/gag/aKzbq9b?ref=mobile.s.cp Ser vi dig ikke snart til et træf med volvooffroadklub.dk ? :-)
  8. Hej Min dør i højreside bagved, trænger til at blive skifter på grund af rust. Nogen som ved hvor man kan få fat i sådan en? Brugt eller ny? Der er til en L3315 Mange tak
  9. Hej. Volvo Offroad Klub Danmark holder sjællandstur i weekenden 14-15 September. Læs mere her: http://volvooffroadklub.dk/wp-content/uploads/2013/08/Program-for-Sj%C3%A6llandstur-2013.pdf Håber at se nogle svenske biler, eller måske nogle sjællandske biler som endnu ikke er medlem af Volvo Offroad Klub. Mvh. Mikkel
  10. Hej. Skal bruge en ny styrdämpar til radiovalpen. Hvor får jeg sådan en? Skal jeg bare tage den med til et autoværksted og købe en der har tæt på samme dimension?
  11. Vi var 9 biler samlet til Volvo Offroad Klub (DK)'s forårstræf i Brædstrup. Se billeder her: http://volvooffroadklub.dk/?page_id=50&mingleforumaction=viewtopic&t=77.0#postid-395 og her: http://volvooffroadklub.dk/?page_id=45 En lille video fra turen ses her: (Desværre så løb kameraet tør for strøm midt på dagen - så fangede ikke mange af de mere udfordrende baner ) Næste træf er til September, og afholdes denne gang på Sjælland - så det er noget tættere på vores svenske venner! Hvis der er nogle fra sverige til at komme og køre med, er de mere end velkomne. Læs mere på http://volvooffroadklub.dk/?page_id=1007 (Stadig sparsomt med info, men der er dato :-))
  12. Jeg købte disse som den første, og har kørt på dem siden 23. December, har kørt 3000 km tror jeg. Den er begyndt at ryste på rattet igen, og har konstateret at der er slør igen - dette skyldtes dog nok bare min fejl da jeg har strammet lejerne op. Jeg skal lige finde tiden til at forsøge at stramme dem igen. :-)
  13. Min L3315. Der står "Hund i snor" på det nederste skilt, så Mette lufter Valpen i snor :-)
  14. Det ser sgu godt ud! Får vi den at se i weekenden på skagen til Volvo Offroad Klubbens general forsamling? :-)
  15. Lige lidt ændringerne i planen, regnede lige sammen hvad der bedst kunne betale sig. Enten: Tårs-spodsbjerg færgen, total kørekilometer til skagen er 491km og så skal der betales 260kr per vej til færgen. Hvis jeg kører til kalundborg og tager færgen til Århus, så er der 359km (fra falster til skagen) og har lige købt færgebilleter til 280kr for en retur billet. Afgang Torsdag d 28 Februar kl 10:15 og hjem igen Onsdag kl 14:00 - det må man sige er en god pris. Så ialt sparet 132km hver vej + 120kr hver vej.
  16. Hej Kaj, Vores tur er ikke HELT planlagt endnu, men umiddelbart så ser det sådan her ud: Vi kører fra Falster Torsdag morgen - tager nok færgen tårs-spodsbjerg. Regner med at være i Aarhus om eftermiddagen og så kører derfra mod Skagen fredag. Når vi slutter om Søndagen, så tager Mette og jeg til Hurup (Der har lige været tilbud på overnatning på Hotel Tinggården + 3 retters gourmet middag + adgang til sydthy spa ;-)) og så tager vi derfra onsdag morgen og kører til Århus og tager Århus->Kalundborg og tager den vej hjem. Men stykket fra Århus->Skagen kan vi nok godt følges ad, tror også der er et par andre valpe der tager den vej. De skriver lidt på volvooffroadklub.dk
  17. Hej Hasse. Der gik 5 dage fra de fik pengene til at de afsendt mine lejer, derefter gik der 26timer og så havde jeg lejerne. Mvh.
  18. H.Hansen, jeg ved godt det ikke er for at tjene penge - og min besked var heller ikke for at sætte spørgsmålstegn ved din pris :-) Der blev ikke betalt moms/told på mine lejer, det kan meget vel være en af grundene til at de blev billigere. Det vigtigste her er (synes jeg) at man kan man god fordel købe en enkelt eller 2 ekstra i reserve. Det er kopier - og jeg erfarede at der var af mine lejer som jeg ikke kunne få helt ind på akslen (Inderste diameter virkede som om den var for lille) - jeg fik den omkring halvvejs og så sad den fast. Hvad præcist der er grunden til at den ikke kom helt på hvad jeg ikke. Undersøgte det ikke nærmere :-)
  19. Jeg købte 8stk lager fra HK for ca 840DKK leveret. Jeg havde dog et lille problem med at montere det ene leje - det gik meget stramt på. Så det skiftede jeg ud med et af de andre jeg havde købt som gik nemt på. Måske det er en god ide at købe 2stk mere i reserve, nu når de er så billige :-) Bare lige et tip.
  20. Der er volvo offroad klubs strandtur til Marts :-) På vestkysten. Jeg regner med at komme fra Falster der :-)
  21. Jeg har følgende anlæg: Volvo B18 Samt surround højtalere bestående af: BFGoodrich 35x12.5 ;-)
  22. Fjernede alle shims i højre side, og så var alt sløret væk! Fantatisk og tusind tak for hjælpen alle sammen. Satte dæk og friløbsnav på og tog valpen en tur ud i sneen :-) Jeg har endnu ikke været oppe på ~70-80km/t så ved ikke om den er holdt op med at slå i rattet - men mon ikke! God jul alle sammen!
  23. God jul til dig også, Beau. Og mange tak for dine altid hurtige svar. Så prøver jeg at fjerne shims istedet for at sætte flere på :-) nu når du siger det så giver det også mening! Hvilken funktion har distanshylsa, gætter på den har været der afen grund. Er det for at forhindre at innerlejerne bliver strammet for meget imod yderringen?
  24. Har lidt problemer med at få fjernet slør i højre side. Venstre side fik jeg samlet fint og der er ikke noget slør i. Men højre side der kan jeg stadig rykke lidt med navet, 1-2mm ca. Jeg synes jeg har strammet den inderste møtrik godt, men prøver at stramme lidt yderligere imorgen. Er der ellers andre ting som kan være skyld i at navet har slør? Hvad er den rigtige/bedste måde at samle det på? Er det at sætte tætringe, lejer, distanshylsa og shims i navet først og så sætte det hele på akslen, eller er det bedre at gør det en ting af gangen? Jeg har prøvet at sætte en ekstra shims ind i navet - flere shims må vel gøre at man kan stramme hårdere, korrekt? eller er det omvendt? Mht. kopi lejerne, så prøved ejeg først med et leje - men det ville ikke rigtig gå på akslen, sad meget stramt - så måtte skifte det med et andet. Måske jeg skal tage navet af igen, og sikre at der ikke er nogle af lejerne som ikke er "præcise" nok, så der måske er slør i dem.. Må jeg kontrollere imorgen! Andre foreslag er velkomne.
  25. Ja det er bra at de passede. Jeg har dog ikke haft dem på akslen endnu - men mon ikke de passer. Jeg arbejder i en virksomhed som har et alternativ til kredit kort etc. Og har skrevet til dem og spurgt om de var interesseret i at bruge os - det vil gør det endnu billigere, betalte ~150kr i gebyr til western union, det er ca 20%. Men de har endnu ikke svaret.
×
×
  • Skapa nytt...