Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-12-01 på alla områden

  1. I 1978 skjedde Altakonflikten i Finnmark. Da måtte det norske politiet låne noen feltvogner fra sivilforsvaret for å ha terrenggående biler da de skulle gå til aksjon mot demonstrantene. https://sv.wikipedia.org/wiki/Alta-konflikten
    4 poäng
  2. Läste motorbilagan till Svenskan idag och se vad som skymtar till höger. "I andra körriktningen har polismannens kollega stannat till i sin Volvo Personlastterrängbil 903, Valpen kallad. Bilen är ett av tre exemplar Stockholmspolisen köpte in 1967 för att övervaka den nya Essingeleden genom huvudstaden. Tidigare hade man, efter ledens invigning den 21 augusti 1966, hållit till godo med tre gula Land Rover bärgningsbilar som gatukontoret tillhandahöll. De gick i övervakande skytteltrafik mellan norr och söder för att snabbt kunna gripa in när så krävdes och nu har Valpen tagit över uppgiften."
    2 poäng
  3. När jag köpte min bil så satt ingen chokearm på förgasaren. Därför vet jag inte i vilken vinkel choken ska stå och jag misstänker att detta är en anledning till min höga bränsleförbrukning. Så är det någon som utifrån bilderna kan säga när den roterande delen står i nolläge i förhållande till den fasta delen? Samt även hur mycket chokearmen rör sig (i grader) från noll till full choke? Jag har försökt att rotera den med motorn igång, för att på motorns gång försöka utreda hur den ska stå, men blir inte klok på det.
    1 poäng
  4. Har kopplat bort vacuumet från fördelaren och skruvat fast tändförställningen på fullt,kör på det tills jag kommer på vad som är fel på riktigt. Har sökt på sidor i USA och felet verkar inte vara ovanligt men det finns ju inga konkreta förklaringar på hur man löser problemet Nu lite roligare grejor. Har beställt årets julklapp , hoppas att tomten är stark
    1 poäng
  5. Mitt nya renoveringsobjekt.... nej då bara ett skrov att ta lite plåt ifrån.
    1 poäng
  6. Ett tag sedan jag skrev nått här nu men det betyder inta att det står still i bunkern. Jag har fortsatt att tillverka delar och laga gammalt och trasigt och köpt en till Weasel för att komma åt lite reservdelar och även köpt ett mindre komplett skrov för att ta lite plåt från så still står det inte. Lite bilder på galenskaperna.
    1 poäng
  7. Yes det där är R8ans.. vet inte om han sett denna filmen själv än. Han har iaf blivit lite kändis i stan i bla lokaltidningar, eftersom han har den som vardagsbil. Hmm minns inte exakt var men mitt i Sthlmcity nånstans. Lite kul faktiskt.
    1 poäng
  8. Det måste ju vara någon här på forumet som äger bilen han filmar.
    1 poäng
  9. Den lilla knoppen hjälper till att styra ner däcket under fälgkanten. Det finns ju drivvis med filmer på den här typen av maskiner på tuben.
    1 poäng
  10. Nej då pojkvasker, den ska ut i kriget igen Tackar för dina dubbla likes Vinkon
    1 poäng
  11. Då ska vi se, någon bild vart det Alla skruvar som gick att rädda har varit in på eloxiering så nu ska dom inte rosta så fort.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...