Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Frippe S

    Frippe S

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      873


  2. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      2 409


  3. Sune

    Sune

    Kapten


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      422


  4. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      3

    • Innehålls Antal

      5 623


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-08-26 på alla områden

  1. Ja, jag hade honom i tanken.. men han istort sett bara se att bilen var i väldigt bra skick och att den var omlackad..han har ju inte spökat ut sin bil så mycket att det syns utifrån på långt håll Jag han istort sett bara hojta "11, 11,11 nej 13 helkaross wow" o peka åt familjen
    4 poäng
  2. När grannarna höst rensar sina trädgårdar passade jag på att med lite trädgårdslack. Som vanligt blev det lite mer än bara kofångar hörn och skärmkanter som behövs rättas till , en tröskel samt hjulhus fick lite ny plåt så nu är bytt på båda sidor. Skissade lite och bestämde mig för lite sk. facelift så det blev lite mer målat än vad som behövdes men gav något modernare utseende. Vädret idag var lovat vindstill och lagom temp för lack men blåste gjorde det ändå lite så c202 och micran fick stå vindskydd mot gatan och på tok för varmt blev det, 30 grader luft temp och plåten mer än 40 grader. Min egna gummimix färg blev lite fel skulle haft lite mer body samt lite vit (glömde helt att ha i det vita) så resultatet något för svart men det blev ändå ett rejält lyft, ingen mer norsk metalick, troligen mattas det något när den blir genom torr. Färgmixen är 30 år utgången gammal bas 2k lagom förtunnad så den är ungefär som den ska vara, sen härdare och lika mycket body som färg och härdare och lite mer förtunning bara så sprutan klarar av mixen. Hagmansbodyn borde ha ökats på lite till för att få det mer matt gummiliknande yta. ang lågprissprutor: Lyx Investerade i en ny spruta, biltemas dyraste, den hade lite svårt att klara sprutbilden pga av lilla 1,3 munstycket annars helt ok spruta för 699:- för vanlig billack funkar den nog helt utmärkt. Min gamla färgspruta spottade och droppade lite för mycket sista gången så den var redan pensionerad.
    3 poäng
  3. Låter som Fredrik L på väg hem från Overlanding Expot
    2 poäng
  4. Hej, Jo jag har ju naturligtvis kontakt med Wingflyer. Han är på bena och återhämtar sej kanon bra , Har fullt upp med sin båt, och även efter flytten, så han har att göra inför resan, Han hoppar nog in och skriver en dag, vet att han följer och läser nästan dagligen. Ja eller så ofta han har tid, bråda tider juts nu för han. Skall besöka han om ett antal veckor när det lugnar ner sej med båt förberedelser för han
    1 poäng
  5. Börjar närma sig besiktning nr 2 nu:) har justerat ner halvljuset så det motsvarar det som var ok, tutan fick lite nya kablar, samt att jag såg över elen. Visade sig att kabel 5 hade lossat från mörkläggningsvredet och detta resulterade i att postitionsljus mm bara fungerade med motorn igång samt enbart på halvljus. Fick även bytt luftfiltret. Hade för mig att det var bytt när vi såg över bilen efter inköpet, men tydligen inte. Filtret var helt igensatt. Efter provkörning hade bilen märkbart mer ork. Så det borde nog göra gott för co halten. Enda orosmomentet nu är ett av bakhjulen. Är en gren eller sten som har fläkt upp en flik i däcksidan. Ser lite o bra ut. Desvärre har min extra uppsättning hjul ett udda däck, så jag får väl byta bakhjulen för besiktning. Vill minnas att besiktningen vill ha samma hjul på respektive axel?
    1 poäng
  6. Stötte på denna man på en mack söder Norrköping. Han hade åkt från Göteborg och var på väg att hälsa på sin mor i Novosibirsk. Drygt 500 mil, sov i bilen och skulle ta 4 dagar. Han köpte bilen på Kvibergs december 18 för 135 000kr. Coolt!
    1 poäng
  7. Ja fy sjutton , men tur ändå att inte han farfar var med, då hade det blivit livat!...
    1 poäng
  8. 1 poäng
  9. Tur att det fanns ett flak och slänga upp loaferserna på sen!
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...