Jump to content

Humlegaard

Kapten
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Humlegaard last won the day on June 23 2017

Humlegaard had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About Humlegaard

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/13/1973

Profile Information

 • Location
  Västervik

Recent Profile Visitors

271 profile views
 1. Är det grenröret? Tror det är spjällhuset, inte lätt att svetsa i gammalt gjutjärn, finns väl ett till (som också är trasigt) med?Spjällhuset behövs egentligen inte, det är ju för förvärmning av insugsluften. Bra att du gick igång den, då återstår bara resten...
 2. Efter några år i ladan bogserades detta "ladfynd" ut, på väg mot någon ny, förhoppningsvis lycklig ägare.
 3. Påminner om min lada... https://youtu.be/nWLwpIVX-bo
 4. Snyggt lastat! Men vänta nu, jag tycker mig känna igen ladan där bakom...
 5. Nu är valpen såld. Jag tackar för visat intresse och jag är övertygad om att bägge parter gjort en bra affär.
 6. Jag har svarat på alla era PM, en del på sms också. Intresset verkar vara ganska stort så jag räknar med att få igen de 10 000 som jag gav för den. Önskar någon ytterligare information om den?
 7. Jag kommer alltså att lägga ut den på blocket eller motsvarande tysk site idag som rullande reservdelsbil. Huvudsakligt fel på den är en trasig diffrentialväxel på framaxeln. I övrigt är den i bra skick i kaross, ram samt övrig mekanik. Detta om inte herrarna och damerna på denna site har intresse för bilen.
 8. Tja, jag vill inte ge bort den förstås. Jag har tänkt några tusenlappar för den, men det är kanske klokt att annonsera i Tyskland då. Jag försöker sälja min 2002 Toyota landcrusier 90. Men de dom kommer och tittar på den vill nästan att jag betalar dem för att de ska ta den. Då är den endå felfri och nybesiktigad. Det är kanske enklare att köra allt till skroten. :-(
 9. Jag börjar känna mig mogen att avyttra min sugga. Finns det någon allmän mening om värdet på en skaplig bil?
 10. Ojdå, då har de dragit iväg de senaste tio åren. Jag förmodar att för 75' får jag ett vrak. Jag skulle vilja hitta en rullande och besiktigad, då kostar det rimligen närmre 200'.Ursäkta min ämnesstöld.
×
×
 • Create New...