Gå till innehåll

Ledartavla

  1. MrOlsson

    MrOlsson

    Korpral


    • Poäng

      5

    • Innehålls Antal

      15


  2. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      2 470


  3. Martin W

    Martin W

    Kapten


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      371


  4. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      530


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-11-29 på alla områden

  1. Gjorde en ny nedre ruta i plexiglas till traktorn. Varmt och gott om knäna nu trots 12minus ute. Passade på att skota lite ikväll, 2st Biltema "gen2" led arbetsljus bakåt. Lyser helt okej tycker jag.
    3 poäng
  2. Det är en Volvo BM Valmet 705-4 från 1983 @Svana Så lite av varje kan man säga.
    2 poäng
  3. Det är gott att komma igång lite, har varit vääääääldigt trögt och motivationslöst i höst . Har gjort mätningar på cylindrar, vevaxel mm och allt verkade vara innanför toleranserna så motorn monterades ihop och startades, allt funkade bra,fick både oljetryck och lagom temperatur plus att det inte här droppat någon olja ännu Min äldste son håller på att renovera motorn i sin Camaro så vi gjorde en dubbelrenovering, men här ska det bli lite trim så det kan brännas gummi till våren
    2 poäng
  4. Tråkigt när det inte stämmer, åkte på bara halv lack på min häromåret och trots reklamerat färgbyte efter fel blandning av recept var det ändå något fel, så i mitt fall blev det halv lack med sista varvet med en 15 år gammal slatt som var över sen tidigare lack och precis räckte. Jag åkte upp till grossist och bad dem analysera om färg proverna och några några provbitar från det som lackats med slatten och fick burkar som verkar stämma tid blev aldrig över för att lacka resten men har färg nu stående för en hellack. Det finns flera stora grossister som gör riktiga analyser och tex i jkpg något företag, och färg där är billigare än ute i vanliga butiker, bilackfirmor mm, och man kan handla som privat på den jag köpt från eftersom de driver det ihop med en vanlig hem-färgaffär. Ni lackar väl syntet misstänker jag och just syntet kunde nog ändra sig något men efter lackning och uv mm, jag tror det kan vara lönt att handla från någon större grossist. Sen hos dessa finns ju alltid möjligheten att få det trycksatt på sprayburk för ev bättring om man vill ha den möjligheten, de trycksätter även vanlig 2 k dvs exakt den lack man handlar kan man få en med även en skvätt i sprayburk för framtida i lappningar.
    1 poäng
  5. "Nu står julen vid dörren" Men det var inte hjulpynt utan bara ytterligare en läckande alu fälg som fick ny tätkant lite porer avgnodda och ett finger stryk längs tätytan med limtäta . Varför fälgtillverkare väljer att gjuta i skrot alu är märkligt.
    1 poäng
  6. Kolla här.. kaross / bakdörr och testbit. Och fälgarna har ytterligare en färg.
    0 poäng
  7. Haft inloggningskrångel.. verkar funka nu. Skyndar mig att skriva. Hur kan det ens vara möjligt att få sälja 326M mörggrön camoflagefärg och kalla dem samma, och varje dunk är helt olika kulörer. Nu har vi fyra olika sorters färg till Mickes bil, som vi lackade in och utvändigt med en färg BARA för den skulle vara lätt att få tag på igen. Skitkul. Kan bli omlack av hela hans bil igen i värsta fall..
    0 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...