Gå till innehåll

Gaup

Korpral
  • Innehålls Antal

    30
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Gaup

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Gaup's Achievements

Member

Member (1/1)

5

Anseende bland gemenskapen

  1. Ja men riktigt stiligt.. fått upp min ur blötmyren nu så jag kan fortsätta min ombyggnad... som sagt vart riktigt stiligt..
  2. Kom på det när jag stog till ramen i en blöt myr.... hör att solnioden slår till i lådan vid inkoppling och tror mig ha en bråkdel av en sekunds frånkoppling nån som haft samma fel?
  3. Skruvat ihop en sänglåda och ett dass, lagt klickgolv nu sitter jag och väntar på en spis samt solpaneler och en toalett så snart så ska den va camping klar...
  4. Gaup

    omformare 24-220v

    Har en waeco omformare till salu perfect power PP1000 bud..
  5. Har sett fläcken efter en man som gjorde som man inte skulle.... 8 meter upp i taket.....
  6. Kollade upp det med lådan... har nog blitt lögd´te ja med... är nog en scania produkt... gått igenom alison´s produkter och hittar inget som liknar GA763..
  7. Jo en grej till de med stabshytt brukar inte va så hårt tuktade som som övriga bilar....
  8. betalar 1800kr helförsäkring veteranbil 500mil per år..
  9. Litet tillägg.. motorn som sitter i bilen är en av de hållbaraste som scania gjort (jobbat på motorprovningen scania) så har du bara glykol i systemet och oljetryck så behöver du inte oroa dig över motorn... = billig.. övriga bilen är lättmekad och det finns mycket reservdelar på marknaden dock till en del hutlösa priser... kan vara billigare att köpa en reservdelsbil om man behöver större grejor... lådan är en allison så reservdelar finns i staterna för bråkdelar av kostnaden här hemma... (är inte mycket som kan gå sönder i den om den sköts heller) kolla att däcken är hyffsade innan köp för det är en stor del av kostnaden om det behövs bytas.. annars så är det en billig husbil om du räknar på vad en sådan kostar i ammorteringar skatt och sådant.... och tankar man för de pengarna så tar du dig långt..
  10. Kör man kolsyra så funkar den bra även på tunnplåt .. kyler bättre än mison.. fast är lite mera tomtebloss som sagt..
  11. Bra påsk i år.. flyttat fram reservdäcket till framsidan framstammen så det blir lite mera plats under bagageräcket.. startat upp hjälpströmmen och ska ut och spackla lite på golvet..
  12. Kör turtle roststopp på sen blås på zink och ett tät topplack ev en seeler grund färg sen går det bra att köra cammo..
×
×
  • Skapa nytt...