Gå till innehåll

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-08-19 på alla områden

 1. 4 poäng
  Ett par dagar (typ 4) har spenderats med att preppa och måla om bilen. Cammo tar sin lilla tid men är väl värt jobbet tycker jag Nya nummerskyltar, spolarmunstycken och lite annat småkrafs är beställt. Pop up taket har jag gett upp tanken på. Det blir allt mer sällan som hela familjen är med på tur så nyttan med pop up taket har blivit mindre.
 2. 2 poäng
  Är i Skänninge/Bjälbo fram till på tisdag så behöver du hjälp med något är det bara att hojta till. Telefon: 0707363991Med vänlig hälsning, Jens
 3. 1 poäng
  Japp monteras genom att borra upp i hjulhuset och bulta fast. De bygger lite för mycket på djupet så man får kapa av en remsa på ca 7 cm (har jag för mig) och svetsa ihop den igen. Lådorna rymmer en hel del prylar, jag har alla mina oljor och andra vätskor i den ena lådan och i den andra har jag sling m.m. som jag inte vill ha inne i bilen.
 4. 1 poäng
  var o röjde bakom skjulet i dag,o titta vad som låg där, en gammal Lucas.... (Finns i Karlstad således...)
 5. 1 poäng
  googlar man volvo nummer från 164 katalogen hos classic part så finns den ena lamellen fortfarande för 1575:- och den hade även bildelar online för 1954:- Tandantal: 10 Navprofil: 1 1/8"-10N Diameter (mm): 228 Parameter: 228CPB JOHN DEERE (HB 1358) VOLVO (1377562) VOLVO (461134) Meddela om tillgänglighet https://starparts.com.ua/search-461134/VOLVO/
 6. 1 poäng
  Jag kan nog hjälpa dig med det. Dom här böckerna är bra att ha om du inte har dom med bilen. Här kan du se det som skiljer i utrustning i skåpet mellan 14 och 15 Den stora är den första från 77 och den lilla är ifrån 80. 3 bårar är en uppdaterad variant av din bil, du kan nog goggles upp en bild på nätet med en sådan som har nationsflagg och röda korset flagg belysta på flaggstänger på skåpet. Många av dom har även 4 bladfjädrar i bak istället för 3. bifogar en bild på dina fack och utr enl boken. Det andra måste jag scanna in på måndag.
 7. 1 poäng
  Ja, skriv mer! Väntar otåligt på del 2! Om livet vore enkelt skulle vilken tok som helst klara av det, Hansen skiljer agnarna från vetet. Kriga på!
 8. 1 poäng
  Lite bilder Har gått långsamt nu på slutet pga, värmen, skogsbränder och semester. Svetsade dit ett par gamla styrrullar för transportband, är kraftigt gods i rullarna och sen är dom kullagrade. Perfekt! Provlastning direkt, lilla planeringsskopan på 800kg. Inga problem alls. Ett gammalt luftmanövrerat ventilpaket införskaffades. Monterat och redo, läcker som ett såll gör det också. På med lite färg på byggnationen Blev ju fint, Temadur 20, 326h glans 10. Har även beställt lite vinyldekaler till bygget, så nu vet man vem som har tillverkat byggnationen Lite mer spexx. Inga problem att lyfta saker, uppskattningsvis går gränsen vid 2.5-3.5 ton innan något börjar säga ifrån.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+01:00
×