Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Gripen

    Gripen

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      582


  2. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      5 623


  3. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 409


  4. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      3 336


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2020-03-30 på alla områden

  1. Spänningsomvandlare 24-12 är inga problem för elektronisk utrustning, jag tror du tänker på växelriktare DC till 230AC. Den billigare varianten har modifierad sinusvåg, vilket kan påverka känslig utrustning. Dyrare växelriktare har ren sinusvåg.
    2 poäng
  2. Ja de i vården kämpar på. Hemtjänsten helt utan skyddsutrustning. En dunk vatten och tvål med i bilen. Tjejen var hos en brukare natten till tisdagen. Som var dålig. Torkade både det ena och andra. Tömde kateter mm. Och åkte hem till mig som hade haft känningar i hjärtat. Och på grund av stor skillnad i blodtryck i de två armarna. Fick åka ambulans till sjukhuset. Kom hem ganska fort samma dag. De var liksom inte läge att ligga på akuten. Var tvungen att vara hos dem i Skänninge igen då hon även jobbade natten efter. Och våran dotter på 9 år bör ju ha en vuxen hemma på natten. Nu ligger den brukaren som hon skötte den natten inlagd med Corona. Jag börjar bli förkyld. Fortfarande med något skumt i bröstet. Tycker det är förjävligt att de som jobbar med gamla och sjuka inte får skyddsutrustning. Både för nästa brukare de skall till, sin egen och deras näras skull. De som kom i ambulansen hade ok utrustning. Helt rätt. De kommer behövas. Synd att kommunen inte resonerar på samma sätt. Hoppas jag bara har en vanlig förkylning. Håller mej hemma som sej bör. Måste jag ut har jag både andnings skydd och sprit att tvaga händer med. Nä jag bunkrade inte upp nu. Sådant har jag haft hemma länge. Behövdes i kyckling stallet varje gång man gick in där. Nåja jag får hämta dator och hårddisk och se om jag kan plita i hop något. Blir ju inne några dagar nu och ser hur det går. Om det blir feber och elände eller det ger sej ändå. Fridens folks. Sköt om er.
    2 poäng
  3. Har 4mm bensinslange mellom filteret og bensinpumpa på 935'en og den klarer fint å bruke 4.5 liter på mila.
    1 poäng
  4. Dottern hade riktigt fina munskydd från england sydda i tyg med kolfilter insats ett tunt engångs filter man slänger efter ett tag, men dessa är troligen inte ce godkända så inget för eu länder men var nog det bästa jag sett hittills i munskydd/ dammskydd, https://www.amazon.co.uk/Allergens-Reusable-Washable-Earloop-Outdoor/dp/B07PCP4ZVZ/ref=redir_mobile_desktop/260-9176502-0306927?ie=UTF8&psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title jag reagerade på att man i media såg 3M skydden med backventilen som är för att utandningsluft ej ska filtreras och imma igen glasögonen men gör att en smittad som använder dessa inte skyddar andra.
    1 poäng
  5. Minns när hongkong gick var barn då och låg sjuk, inte kul att tillhöra riskgruppen denna gång. Asiaten År 1957 kom Asiaten orsakad av influensa A(H2N2). Den trängde bort den gamla varianten av influensa A(H1N1). Man räknar med att cirka 5 miljoner människor, företrädesvis yngre, dog under denna epidemi. Hong Kong-pandemin Influensa A(H2N2) försvann då influensa A(H3N2) skapade Hong Kong-pandemin 1968. Den skördade cirka 1 miljon liv det första året – i första hand hos äldre. Influensa A(H3N2) sprids fortfarande som säsongsinfluensa och orsakar en överdödlighet på i medeltal cirka 1000 äldre personer i Sverige varje år.
    1 poäng
  6. Tänk att man kommer bli permitterad pga en jävla mansförkylning! Larvigaste jag hört. Massmedierna jublar och säljer sina rubriker som aldrig förr! Trams!
    1 poäng
  7. I have a pair of AVM427 installed on my hardtop 9033 (Volvo 3315). Direct bolt on replacement. 30 minutes of work, most of it cleaning and removing of old gaskets.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...