Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      530


  2. JDW

    JDW

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 470


  3. Trekster

    Trekster

    Korpral


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      27


  4. bsvensso

    bsvensso

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      1 396


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-04-02 på alla områden

  1. Olja nu påfylld och resultatet blev perfekt. Oljudet helt borta på en gång Det blev drygt 2 dl som gick i så det var ju alldeles för lågt till att börja med. Får hålla ett öga på den ett tag och se om det ändrar sig fort eller ligger stadigt. Annars hör man som sagt när den börjar knorra Varje gång som jag lyckas med även det enklaste jobbet på TGB'n känner jag mig som lastbilsmekaniker. Fast det brukar gå över rätt fort Tack för tipsen och Glad Påsk allihopa
    1 poäng
  2. Inte tgb relaterat men vissa av oss färdas ju även över djupare surhål. "Sjöfartsverket kan införa grundavgift från 1 juli På grund av det ökade antalet nya båtägare och antalet incidenter har Sjöfartsverket fått uppdraget att utreda en s.k. grundavgift på fritidsbåtar. Varje båt som gör en grundstötning ska rapportera in position och betala in ett engångsbelopp på 1 000 kr. Pengarna kommer att användas till fler sjömärken och bättre sjökort. – Vi ser det här som ett bättre alternativ än båtskatt då det rör sig om läropengar och den drabbade sannolikt aktar sig nästa gång, säger utredaren Sten Kobbe på Sjöfartsverket. Det kan även bli aktuellt att sätta ut särskilda bevakningskameror vid de mest utsatta grunden."
    1 poäng
  3. Attans vad länge sen vi startade den här tråden! För mig blev det till slut en kinakopia på Eberspächer D4, fast den låter rätt mycket.
    1 poäng
  4. Bydenan'det fortsätter. Pga brist på karosser så pågår spårning av fordon som auktionerades ut runt millenieskiftet och finns kvar i bilregistret, dessa kommer att lösas in till samma pris som de såldes för!
    1 poäng
  5. Jag har 9 mil så det brukar bli släpvagnen och några vändor beroende på hur torr veden är. Har en äldre kärrväg men med ett par diken som man ska över och en bergnabbe (den kan man nog fylla ut lite. Var skogsmaskiner o körde sönder "Närmsta vägen" från övre delen så då blir det stamunning 500m extra o det dr i så mkt sand o lera. Sen är det en del som bara nås via att köra lunningsvägar på ett hygge....
    1 poäng
  6. Jag brukar använda https://www.redlineoil.se/produkt/power-steering-fluid-quart-2/ om jag är osäker på vad tidigare varit i systemet. Nu är det mest på gamla SAABar jag använt den eftersom de inte ska ha ATF men ändå slår vissa i det. Fördelen är att denna är blandbar både med styrservovätska och ATF om det nu skulle finnas sådan kvar i systemet. Givetvis är den godkänd för system som är specade för ATF också!
    1 poäng
  7. Finns sämre skäl.... Hade jag haft en lada att hållas i så hade jag varit seriöst intresserad jag med. Nu är jag bara oseriöst intresserad. Men nu får jag ytterligare ett skäl till att åka i riktning mot Vingåker o hälsa på.
    1 poäng
  8. Vagnen jag har i skogen är ju en gammal timmervagn så den är både rätt hög under samt har höga hjul så den klarar gropar o annat rätt bra. dock är den smal så den är tippbenägen om man lastar den för full och har för dålig utkörningsväg. När det väl är ute ur skogen lastar jag över till min egenbyggda vagn som jag drar minigrävaren på för den rymmer nästan 2 hela lass från den mindre vagnen. Den vagnen är dock för låg under för att ha inne på skogsskiftet då kommer den bara hänga upp sig på stenar o stubbar. Jag har ju i regel minst 3.5mil från skogen och hem så jag föredrar min större vagn som jag har belysning på samt att den går fint att åka lite för fort med då den går väldigt bra på vägen efter tgbn.
    1 poäng
  9. Jag får väl erkänna att det var jag som gjorde valpköpet och Hansen får överta resten av bilen så han slipper så mycket rost. Får se om min orkar dra lagom på 5 i landsvägsfart eller om den blir för högt växlad så man måste åka fortare än för körkortets bästa i värsta fall får man väl sätta på lägre hjul.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...