Jump to content

eile

Major
 • Content Count

  2,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  136

eile last won the day on January 28

eile had the most liked content!

Community Reputation

2,147 Excellent

About eile

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/17/1961

Profile Information

 • Location
  Värnamo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svarade på en annons men känner att jag inte orkar med jobbet, tror detta är ett riktigt fynd. lägger upp säljaren bildarkiv om annonsen kommer ändras på blocket, varvsbyggd , beställd av säljaren troligen till en helt hutlös kostnad och nu 85K. https://photos.app.goo.gl/gCiZqkas9vkWk8x67 . nuvarande blocket annons:https://www.blocket.se/annons/varmland/motor_skepp_husbat/87676484
 2. Vid en blocket affär nyligen blev jag bekant med en reg-bes-kille , el-reging lät intressant fick några tips, vad jag hört ska även en elbil skrot finns här nu i småland. Men det är småbilen med vanlig koppling som inte går att köra längre hyndan går bra med automat och även c202 men där är det mest att klättra in och ur som är svårt, skaffade en pall förra året till camper delen men har funderat på någon form av teleskop steg. Hansen@ Såg dina bilder på bakaxel klumparna, såg väldigt bra ut, tror inte du får problem att hitta något nytt att försörja dig på, men med hälsoproblem borde du nog se till att lägga en sjukpensions del i botten , om inte annat kan det minska stressen på försörjnings jakten nu när du har barn att ta hand om, och barn går inte i reprise.
 3. Har haft det i många år men nu börjat bli lite väl glappigt för vanligt bilkörande med koppling.
 4. Fick idag en cortison spruta får se hur det verkar hade hoppats v-knä ska klara bilkörning med koppling, hade hoppats på lite körning med "laplandern" i sommar även om det blir den sista, artrosen börjar ta rejält på lederna, glad jag byggde om hela pedalstället för några år sen kortslagigt och ändå rejäl utväxling.
 5. Låter tragiskt, men man vet ju aldrig.
 6. Vet inte hur 303 och fd51 lådans adapter ser ut men c202 växelådsfäste/adapter styr upp ingående drev och detta gör att det blir enkelt med bolt on eller en hardyskiva. M-47 lådorna passar nästan bolton något extra bulthål får göras men de flesta hål stämmer tror även någon av automaterna borde stämma om man tar bort sista struten.
 7. Hade vargar runt huset när jag bodde på landet en kväll när jag skulle hoppa ur bilen hoppade jag in igen och bara satt och tittade på den när den gick omkring framför grillen på bilen, hade även en närgången älg som trampade in på ena bilplatser i garaget bredvid min gamla hoppade gröna Ford, kan tänka han gillade lukten av bigblock.
 8. din video måste vara offentlig med. inte på privat.
 9. Tog en lite filmsnutt på världens största dieselmotor och uppstarten av den. Mycket sevärt och trevligt museum som har fri entree och parkering detta är ett måste på bucket list för alla oss dieselnördar. uppstarten sker vid 6:15 minuter
 10. https://www.youtube.com/watch?v=o4sWLKQr4yY
 11. Blocketannons: https://www.blocket.se/annons/vastmanland/gamingfatolj/87907417 gamingfåtölj med massage säljes 8000:-
 12. Volvo och ev även saab har haft en vilken man bultade dit på vissa modeler och sen burken en bit bredvid, minns inte vilka.
 13. c202 har en bula där och su med plåtluftburken, gamla volvo delar dyker upp hela tiden på blocket och vår lokala fynd torg i På Melins Anderstorps gjöts på fortiden misab insugen för weber tror nog detta är bra alternativ och bättre plats på valpen.
 14. Är du van vid svetsen gör du lätt skärmkanter men annars finns ju numera ekonomiplåtar och du behåller original värdet. Jag valde även att dra upp sido biten något högre så den stämde med skärmkanterna. Men se först hur mycket rost som finns lättare att byta stora bitar än massa smått och mycket på valpen går att ändra till det bättre vid golv vid hjulhusen mm.
×
×
 • Create New...