Gå till innehåll

Ledartavla

  1. janper

    janper

    Korpral


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      43


  2. eile

    eile

    Major


    • Poäng

      2

    • Innehålls Antal

      2 409


  3. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 623


  4. Svana

    Svana

    Major


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      3 336


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-10-23 på alla områden

  1. Hej. Har några uppsättningar nya däck och fälg till TGB 30/40. Michelin XZL 445/65 - R 22.5. Som sitter på likadan fälg som Räddningsverket köpte. Kan man få ett bud? (Bruttopriset när det begav sig var ca 10 000:-) MVH Jan Persson Värmlands Motor AB jan.persson@varmlandsmotor.se
    3 poäng
  2. Har naturligtvis redan provat detta, Ja kapa snett, det har jag gjort i många år, men får ta 2 kg Tor och bättre mejsel . Samt rejält mothåll. Får låna städet av gården, så det svara lite när man slår. Har gammal klyvd lager bana att lägga den i så inga skador uppstår Vanlig hammare dög inte och mellan mejseln Den storlek jag behöver på avdragarplattan kostar ca 1300 + moms och frakt 22-150 mm Synd att man inte köpte en sats när de sålde på Biltema för några år sedan tror de tog runt 2200 kr för en med flera storlekar på Är dock rädd att skada pinjongen, vore det en 13 pinjong så har jag nog en liggandes, med kronhjul. Men detta är med 11 utväxling, Och sådana har jag ej själv, Då han som skall ha dem är noga med vad han gör i övrigt, vill jag inte ha lämnat tillbaka dem med skador på. Utan de skall vara perfekt shimsade, justerade och hela, även om några mm snitt, på kanten på pinjongen ej är skadligt, Svårt att motivera att få något för hjälpen då med.
    1 poäng
  3. Hej. Har några pallar med oanvända Continental HDC 315/80 - R22.5. Det är så kallade anläggningsdäck. Om någon är intresserad så ge oss ett bud. Mvh Jan Persson Värmlands Motor AB jan.persson@varmlandsmotor.se
    1 poäng
  4. Gör du slipjack gör det med tunnskiva och inte tvärs över lagerbana utan snett längsgående bara som en anvisning och sen en knack så spricker det ju pga av härdningen.
    1 poäng
  5. Välkommen! Trevligt med ytterligare en TGB kamrat i 031-området. VI arrangera ett fikaträff nån dag!
    1 poäng
  6. Söndagens upptagning av T26 blev nog den mest långdragna i historien. Först orsakade en felaktigt placerad sprint, att båten hamnade fel på vagnen med en skadad propelleraxel som följd. Därefter tyckte däcket på höger framhjul att det var dags för skilsmässa. Spännband och slägga fick det på plats igen, men den proceduren fick upprepas 5 gånger på 15 meter. Nu är hon i alla fall på sin vinterplats.
    1 poäng
  7. Det är väl den som också rullar med Indenor motor som maskerats till scania och renault flak, en halv fransk volvo valp, mycket snyggt bygge, Fmek bil, se tråden Diesel.
    1 poäng
  8. Jag va ute på en promenad i Finnerödja idag i solskenet.. och fick syn på denna fina valpen. Hembygge eller seriebyggd så? Finns ägaren här? Han hade även fler projekt på sin tomt.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...