Gå till innehåll

dimoen

Korpral
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    3

dimoen senast vann den dag 25 Januari 2015

dimoen hade det mest gillade innehållet!

Om dimoen

  • Födelsedag 1949-10-16

Profile Information

  • Hemort
    1581 Hagan

Senaste besökare till profilen

480 profilvisningar

dimoen's Achievements

Member

Member (1/1)

65

Anseende bland gemenskapen

  1. Overførte SKR. 1.000,- til oppgitt IBAN konto 16/12-16 så dette beløpet bør være registrert.
  2. Jeg bestiller 2 stk. kalender, skal få en adresse i Arvika som de kan sendes til
  3. Takker for opplysningene. Da forsøker jeg å parkere der.
  4. Er det mulig å parkere en TGB1314 i nærheten? Har kommet så langt med bilen nå at det hadde vært artig å tatt en "langtur". Ville vært en fin anledning til å teste den på en langtur og treffe andre med samme interesse for slike biler.
  5. Jeg kjøper gjerne 3 av hver. Vimpel hadde vært supert!
  6. Har vært ganske så flink i dag! Byttet damasker på begge sider Byttet bremsebånd begge sider foran Skiftet tetningsring og P-box i fordelingskasse (begynt å lekke) Og det hyggeligste, en flott "prøvetur" idet fine været.
  7. Må vel sprette champisen ikveld! Vært på biltilsynet og vist TGB en og fikk skilt uten noen merknader. Det mest poisitive var personellet på trafikkstasjonen, Meget hyggelige og greie. Så imorgen blir det ut å kjøre med nyregistrert TGB.
  8. Har nok sovnet litt i timen når dette med kalender ble diskutert! Hvis det fortsatt er mulig, vil jeg gjerne kjøpe en.
  9. Takker for alle hyggelige tilbakemeldinger. Håper å kunne komme på noen treff til sommeren, vært artig og treffe noen av dere som er aktive her på forumet.
  10. En liten oppdatering om framdriften siden sist! Hadde opprinnelig ikke tenkt å gjøre så mye innvendig i radioskapet i denne omgang, men siden de innvendige platene bar freg av fuktighet, bestemte jeg meg for full renovering. Skapet ble "ribbet" fullstendig innendig, nødvendig rustsveising foretatt. Ny isolasjon på vegger, tak og gulv. Brukte plater av vannfast finer som jeg trakk med skai på vegger og tak. Gulvet har fått vanlig gulvbelegg. Radioutstyret innmontert igjen og litt ekstra "datasters" ble montert. Satt inn en Vectron inverter på 1600W. Den orginale Webastoen er skiftet ut med en ny da den gamle hadde en feil i elektronikken. Ble en 5kw vannvannvarmer som er montert på samme sted som den gamle, så nå blir det godt og varmt inne i skapet. Håper å få den reigistrert i løpet av våren slik at det kan bli en tur til Gøteborg 6/6-15. Har vært mange funderinger underveis, men de fleste har blitt løst etter en "runde" her på nettet. Utrolig mye kunnskap og erfaring som finnes på dette forumet. Så igjen en takk til alle som bidrar med spørsmål og svar, diskusjoner og innlegg.
  11. Har brukt en som var montert når jeg kjøpte bilen. Er blitt brukt til et eller annet sambandsutstyr. Den er produsert av Panasonic (20A) og er montert i en "kasett" med høytaler og brakett for telefonrør- Sitter i "brønnen" bak passasjersetet (på førerhyttas bakvegg. Ledningene har jeg tatt ned i hullet hvor kablene fra dynamoen kommer inn til regulatoren.
  12. Har startet med oppussing av radioskapet. Det var mye rust på lukene og rammene for disse. Har sveiset inn nye rammer for disse og lagd nye luker. Satt inn nye batterier i batteriskapet så nå virker alt inne i radioskapet.
  13. Har montert omformer fra 24 til 12 inne i førerhytta som får spenning via startnøkkel
×
×
  • Skapa nytt...