Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Audi Quattro

    Audi Quattro

    Major


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      1 314


  2. Lollipop

    Lollipop

    Löjtnant


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      310


  3. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      530


  4. H.Hansen

    H.Hansen

    Administrators


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      5 623


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-01-13 på alla områden

  1. Jag har satt dom med 23cm cc mått som det var förr, men läste att nyare spårslädar har 21cm cc mått. Men tänkte att eftersom spåret blir lite ojämt och inte helt perfekt (samt fet och ovan åkare (jag) )så är det stabilare med lite bredare spårvidd.
    4 poäng
  2. Inflammationen i lungorna är det som knäcker folk. Kan man hålla den på plats så går det mycket bättre. Överdosera inte de antiinflammatoriska medlen bara, det är inte heller bra. Influensavaccinet verkar ge en märkbar riskreduktion för svår covid, upp mot 30% mindre risk för allvarlig covid, har inte detaljläst artiklar i frågan men effekten verkar inte vara svår att hitta i det statistiska materialet, false-friends risken är stor, de som vaccinerar sig kan tänkas vara försiktigare i övrigt också. Nu rekommenderar jag alltid influensa vaccinet i alla fall eftersom influensa absolut inte är att leka med och svininfluensan/spanska sjukan (H1N1) i synnerhet ger allvarliga lungskador och narkolepsi. H1N1 har före covid varit en av de vanligare orsakerna till ECMO behandling på IVA.
    3 poäng
  3. Oh! Min okända välgörare. okänd eftersom jag glömt hans namn lappen med namn och adress ligger på ett "bra" ställe, han hade bordet brevid Yoda på Mhfs loppis förra året. IAF, han har skickat en ny version av manual modell 1986 Även denna har drabbats av fukt men är betydligt mer användbar och skall skannas in när jag fått min nya skanner (dvs skrivare) att lyda. 3D skrivaren från Prusa bråkar betydligt mindre än pappersschabraket.
    1 poäng
  4. Den ser veldig bra ut! Hvis du setter på flattjern på hver side som går like langt ned som hvert spor så blir den mer stabil i svinger og hvis underlaget ikke er flatt. Bilde fra nettet: Jeg har ingen sporlegger sjøl, men i mange år lånte jeg en hjemmelaga av en kamerat. Den fungerte veldig bra, spesielt med litt ekstra vekt oppå. Her drar jeg den med BV202-en min. Hva er bredda mellom skispora, senter-senter? I Norge har det blitt vanligere med smale spor de siste åra: https://www.aftenposten.no/oslo/i/bnvxv/hvor-mange-cm-vil-du-ha-mellom-bena
    1 poäng
  5. God fortsättning. Jag var tillräckligt stark för att åka med på en kort shopping i går kväll, som att återvända från dom döda. 14 dagar sen det bröt ut på mig och nästan 3 veckor sen dottern insjuknade. Tror ju äldre man är ju fler av de märkliga symptomen får man. 2021 får bli ett bättre år.
    1 poäng
  6. Härligt med snö. Gott nytt år Själv var jag ute på slätten med hunden, så han inte skulle vara för orolig, smällarna går bra, men när hela himlen blixtrar av alla de färger, ja det gillar han inte, Hm snö ja. jag drar nog nordväst som vanligt. Men i Februari, för lite snökörning, och vinter camping, blir M6an då. För många camp platser för att skotta ner tältet själv. har tänkt minst 3 övernattningar. Lättare att ha kedjor med så man kommer dit man vill
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...