Gå till innehåll

Ledartavla

  1. Robert Gladh

    Robert Gladh

    Korpral


    • Poäng

      4

    • Innehålls Antal

      42


  2. isaksson

    isaksson

    Sergeant


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      73


  3. Lasse303

    Lasse303

    Löjtnant


    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      268


  4. Volvo Laplander Camper

    • Poäng

      1

    • Innehålls Antal

      530


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2021-08-28 på alla områden

  1. Gissa hur många av lamporna som helt plötsligt fungerar om man sätter ihop detta kontaktstycket? Den som gissar rätt vinner ett avgassystem till en Tesla. Detta är precis framför höger knä, övre delen av kontakten sitter fast under kontrollen av spjäll, fläkt osv.
    3 poäng
  2. Jag får nog införskaffa lite diskretare remmar än ljusblå så kan man ju börja utnyttja taket som lastutrymme
    1 poäng
  3. Ja det nog inte så lätt att installera en vedkamin i 11: an. Tänkte att det går att byta takluckan till en egen hemsnickrad med uttag för kaminröret. Det går nog inte att visa upp bilen på bilprovning med en fast installerad vedkamin( på goda grunder) men efter 2023 kanske det går Än så länge får elverket+kupé värmare räcka men att "bara" öppna dörren och hitta några torra pinnar och få en skön eftervärme hela natten tilltalar. Koloset mm blir nog inte värre än vid braskaminen hemma? Syre går att fixa med ett extra hål i takluckan och en slang. Undertrycket borde suga in och kopplar man till en slangbit utanför..., om bilen verkligen är så tät.
    1 poäng
  4. Som Gnisten93 skrev, ARNO remmar för maskeringsbjörk'ar, skidor eller tältmattor
    1 poäng
  5. I lumpen hade man väl typ packremmar i dom o fäste björkruskor till att maskera med vad jag minns
    1 poäng
  6. Nästan dags att admin inför nån sorts kortkommando för ``David har´´
    1 poäng
  7. jag har nya låsbara lock för 400kr david strömberg SBAT.SE
    1 poäng
  8. Duken bör vara flamsäker. Tipi/Lavo tält är ofta det. Gnistskydd så fort man eldar annat än löv/ björk. Det blir för mycket gnistor som far ut och hamnar på duken av barr träd. Elda måttligt så borde det gå bra. I 11 bil har jag ej sett kamin. Men i skåp fungerar det bra. Lika där elda måttligt. Ej rött rör hela vägen upp. Tänk på hur genomföringar är byggd/ gjord. Skulle nog satsa på en liten pellets brännare i en bil. Lättare att ställa ett lågt och jämt flöde då. Det kommer bli varmt som tusan fort i det begränsade utrymmet. Mina 5 cent.
    1 poäng
  9. Tydligen vanlig biltyp att upptäck svenska små vägar med bild från simrishamn.
    1 poäng
  10. Lite kort om kapellvalpen som inledde min bana. Backen var rasad vid köp så lådan byttes direkt. Fördelningslådan läckte så handbromstrumman badade i olja. Likaså koppling byttes. I övrigt gick bilen bra även om den såg ut som skit. Mätarhuset var knappt fungerande så även det fräschades upp något. Motivationen dök dock relativt snabbt när första radiovalpen köptes så denna såldes i Jan 2020.
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...