Gå till innehåll

Ledartavla

Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-09-07 i Forum Inlägg

  1. Nja nu var det ju ett tag sen jag skrev i denna tråd. Så vad har hänt med 13 bilarna? Inte speciellt mycket dom tickar å går väldigt bra. Vi var i Bengtsfors i förra helgen To-Sö och hade en riktigt trevlig lång helg. Träffade en del forum medlemmar Seglarn och Olzon, tyvärr missade jag Johan men såg hans bandvagn som var väldigt fin. På Söndagen begav vi oss hem och 1 mil innan vi kom hem började temp givaren stiga. Inte akut men lite högre än normalt. Så det blir att kolla på termostat, givare mm. Ca 84 mil tur och retur och en snitt förbrukning på 2,33 L milen.
    5 poäng
  2. Vi var ett gäng på fem bilar som åkte till Åland en sväng i helgen. Tidig samling på fredag morgon för gemensam färd in till Stockholm och Stadsgårskajen för avfärd med färjan Efter lite mat och slängt in packningen i stugorna så bar det av till körområdet Vi bodde bra med endast någon km till körområdet. Bra ordnat av Viktor. På lördagen var det varmt i bilarna men vi lyckades hitta några vattenpölar där det gick att köra fast. Det hade varit challenge tävling helgen före och vi var ju tvungen att prova på kontrollerna. Flera bärgningar krävde sidoförankring för att inte lägga bilarna på sidan. Jimpa filmade många timmar så det kan nog bli en filmsnutt så småningom.
    2 poäng
  3. Hade problem med att blinkers inte funkade på min c 303, men varningsblinkersen funkade bra... Efter en hel del felsökande och mätningar så var jag nära att ge upp...hörde ett svagt klickande i relät när jag drog i spaken direkt efter att varningsblinkers varit i gång och provade en "idiotgrej": Slog på varningsblinkers, drog spaken till blink vänster, stängde av varningsblinkers...Då hoppade det helt plötsligt igång! Gjorde proceduren två gånger åt varje håll och nu funkar det hur bra som helst! Nu hade ju min bil stått i många år och det kanske var därför som det räckte med att "motionera" igång relät, men det kan ju vara värt att testa...tar ju ca 30 sekunder ;-)
    2 poäng
  4. Från helgens träff på Rörken. Förra året döpte vi berget till lakritsberget. Det får fortsätta heta det även i fortsättningen eftersom Svana envisas om att försöka mörda sina däck där :-P Hoppas ni gillar filmen. // Jimpa
    2 poäng
  5. Det är brantare än vad filmen ger känslan av. Det är knappt att det går att klättra uppför när berget är torrt.
    2 poäng
  6. ebay USA + Jetcarrier er en mulighet. Jeg fikk sent over 11 dekk for en del år siden for en veldig akseptabel pris 11.00R16 XZL ebay
    1 poäng
  7. En enkel lösning kan ju vara denna men den levererar ju inte olja så värst länge, om du ska stå och köra länge i lutning Används inom racing vid tex kraftiga accelerationer eller inbromsningar då oljan riskerar att skvalpa runt. Och med en form av våffeladapter vid oljefiltret eller annan lämplig anslutning så är det ju lätt att koppla in den mot motorn. Var det skulle var enklast att koppla in den på våra B30 motorer har jag inte funderat på. https://www.l-m-r.se/p/universal/accusump/canton-accusump-3qt-ca-28l.html
    1 poäng
  8. Rolig träff på Rörken i helgen som firade 10 år. Svana och berget Det skulle kunna vara en före och efter bild
    1 poäng
  9. Stiligt. Hon har lixom mer tid att fota när hon inte kör. Nu skulle ju hon kört också.. det hade jag ju lovat. Men det glömdes..
    1 poäng
  10. Det var en tråkig avslutning men bra att bilen höll under körningen. Lägger in några bilder jag fick av Svanas flickvän:
    1 poäng
  11. Ikväll fick jag tummen ur och kopplade in mina extraljus fram och målade fästena. Efter att ha varit på Rörken/Uppsala-träffen i helgen och kvällskört så insåg jag att det behövde mer än 2 stearinljus..
    1 poäng
  12. Har precis postat del Dag 4 på Kola, under resterande, Trevlig kväll Fridens folks
    1 poäng
  13. Varningsblinkers så funkar det ( i 2/3 takt ungefär) Funkar dessa relän med led lampor? Då finns ingen bimetal som påverkas av strömmen. Kolla jordpunkten 31. kolla även spänningsfall till relät matningen är nog 49. kolla så det inte är ren kortis manöverströmmen dvs till spaken.
    1 poäng
  14. Ja verkligen en härlig träff! Riktigt bra körområden! Kul att åka med Södertörn-tgb gänget. Vi har snackat många gånger om att träffas, nu äntligen hände det! Att göra ren bilen från lera är väl baksidan av myntet, men det kan man lätt ta efter en sån träff.... // Klas, lermannen
    1 poäng
  15. Låter ju trevligt Trandum är fint och det vore kul att komma tillbaka dit men sist jag var där var de rätt så kinkiga med att bilarna ska var så gott som original vilket ställer till det för en hel del av oss. Bengtsfors kunde väl vara ett alternativ? En rullande träff modell overlanding kunde vara riktigt kul tror jag. Tex Värmland har mil efter mil med sköna grusvägar, fina vyer och goa camp sites.
    1 poäng
  16. I Nederland har flere Michelin XZL 325/80-16 på bilene sine. Bilder fra Facebook:
    1 poäng
  17. Jag kan bara instämma med Tjingen.. en underbar resa. Bästa tgb resan jag gjort faktiskt. Enda jag kan gnälla på var mygg antalet på kvällarna. I övrigt gick bilarna bra, stugorna var perfekta och maten god. Och bästa sällskapet! Tack för det.
    1 poäng
  18. Gjort några nya skyltar till bilen idag. Måste ju ha några att byta med.
    1 poäng
  19. Här är skönheten till radio som suttit i bilen RA 540 Swephone zb 940. Den verkar ju lätt att hitta😂😂
    1 poäng
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...