Gå till innehåll

Vita lr ibland mörka strimmor efter plan..


Inatrip

Rekommendera Poster

Til jer der er meget sikker på at det ikke kan lade sig gøre og har mange superlativer at tillægge folk som er bekymrede for jer, jeres børn, jeres familie for ikke at skrive jer trods det i far lyst til _ og kalder so der ser på ting med lidt andre øjne.

 

Vil over 100 patenter på emnet være noget der i det mindste kunne få jer til at erkende at der er nogen og noget der arbejder på et eller andet ?

 

Jeg spørger for ærligtalt så har jeg ikke kaldt nogen nedsættende. For jeg forstår godt emnet er MEGET svært både at håntere og overhover at forstå at nogen kan have tanker i disse retninger.

 

Virkeligheden ER virkeligheden, det er KUN synet på virkeligheden der kan være forskelligt.

 

Jeg kan henvise til ISBN978-91-88093-35-6

 

At remse over 100 patent nr op, ændre ikke noget hvis de bliver gransket. Men er der nogen der gerne vil have nogle stykker at lede op på nettet så skal jeg da gerne komme med nogle.

 

Vil man vide mere så er føromtalte bog en god start.

 

Mvh

Knudsen

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag är nyfiken på en sak i sammanhanget, om det finns i verkligheten hur fungerar det?

 

Att någon står på marken 10 000 meter nedanför och "tycker att spåren har en annan färg eller form" betraktar jag som tyckande, inte som verklighet. Jag har ofta fel så jag kan ha fel även denna gång men hjälp mig att förstå....

 

Vad är det för gift?

 

Hur distribueras det?

 

Jag är ytterst tveksam till att man kan se på avgaserna i ett plan att de är giftiga.

 

Det är en massa märkliga argument man ser, att spåren ligger kvar länge bör väl ha med hur vinden blåser snarare än vad ångan innehåller? Vilka ämne kan stoppa vinden från att sprida det med luften och "hälla ihop" en längre tid?

 

Sitter det externa munstycken som besprutar luften från vingarna?

 

Om det inte är hemligt hur går det till, då finns det väl beskrivet från flygplanstillverkaren?

 

Nestle är tveklöst ett företag med onda avsikter, de är direkt ansvariga för många skövlade och förgiftade skogar och människoliv och mannen i fråga gör nog allt för att tjäna pengar. Är hans plan att förgifta allt dricksvatten genom att giftbomba alla sjöar, var skall han isåfall få sitt eget vatten ifrån som han skall sälja? Grödorna som nestle livnär sig på växer väl även de under gifbombningarna?

 

Det finns säkert massor av patent (jag har inte läst på) men det betyder inte att det används, det finns väldigt många patent i världen som inte någonsin nyttjats, min arbetsgivare skaffar sig årligen 100 tals patent ofta för att hindra en konkurrent att använda en liknande teknik som skulle hota vår egen teknik men ofta för att senare kunna sälja patenten till någon som vill betala.

Många patent når aldrig produktion utan blir liggande i något arkiv tills dess man bedömer att marknaden är redo vilket kanske aldrig blir fallet.

 

Mannen i filmen som tittar upp i luften och säger "dirty bastard" menar att planet sprutar gift från hela flygstoppen men det är ju uppenbart att det är tryckskillnaden som orsakat moln runt vingar och ånga bakifrån. Det verkar som om beviset för att det pågår är att mannen på10000m avstånd kan analysera avgaserna genom att filma med sin iPhone.

 

Människan har snart förgiftat jorden oavsett, haven är snart utfiskade, dricksvattnet bär redan spår av ogräsgift, hormoner och mediciner, klimatet förändras, haven övergöds av konstgödsel, valarna äter mikrofiber från våra disktrasor istället för plankton, fukoshima vräker ut radioaktivitet i havet 24 timmar om dygnet som redan går att mäta i havet i västra USA.... giftbombning från plan lär nog inte påverka något, det vanliga bränslet är nog farligare för planeten är eventuella tillsatta gifter i bränslet.

  • Like 3
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det er vældig let at sidde og afvise alt muligt uden at ville konstatere at når nogen laver patenter så er det for at skaffe sig magt, via penge eller på anden måde. (Som beskrevet)

 

Men HVIS det finder sted er det så helt ok, for jorden er jo ved at blive forurenet med alt muligt alligevel ?

 

Så spørger jeg bare HVORFOR tage hensyn til noget som helst ? Det er jo alt sammen ligegyldigt, eller ?

 

Religion kan være farlig. Det er bevist mangen en gang. Ligegyldighed er også farlig.

 

Det mest interessante er hvorfor er det vigtigt at afvise en tanke som MÅSKE er sand ? OG hvis den er sandt, hvad betyder det så for dig ? Hvis du svare ikke noget, KAN det være basseret på manglende viden ?

 

Hvorfor være så skråsikker og bortforklare noget det åbenlyst ikke rører dig. Hvad er det du vil beskytte, de bekymrede for ?

 

HVORFOR skrive i denne tråd HVIS jeg og mange andre er helt forkert på dette emne ?

 

Jeg kan komme i tanke adskillige grunde. Men ikke nogen der fremmer noget for nogen.

 

Jeg kan også konstatere at over 100 patenter ikke er interessante at granske. Er det for meget arbejde og dermed lettere BARE at skrive at DE KAN VÆRE PENGE HVER.

Jeg forstår ikke mange menneskers nærmest desperate forsøg på at får alt til at være normat og acceptabelt. Altså lige til man kommer til et emne som mange er enige om, for så er man med. Er det noget flok mentalitet.

 

IGEN:

Jeg er ikke ude på at blive uvenner med nogle her eller andre stæder. Det er bare observationer jeg gør mig, desvære alt for tit.

Når jeg skriver `du´ er det op til dig at vurdere om du føler dig ramt. Ingen nævnt ingen savnet. Men de kommentar som er her er symptomatiske og derfor betragtet som generale i mine betragtninger.

 

En anden observation jeg og andre har gjort sig er:

Det er ikke satanisterne der er farlige, det er alle de tavse der lader satanisterne gøre hvad de vil, der er farlige.

(Satanisme er også en religion)

 

Ps:

Mig bekendt så indgår aluminium i raket brændstof som oxidiser, hvad vil det betyde HVIS det er med i flybrændstof ?

Hvad gør aluminium ved helbredet ? Hvad sker der med helbredet for tiden ? Hvad er forudsigelserne, på selv samme område ?

 

Mvh

Knudsen

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag måste erkänna att det här ämnet har träffat mig. Som den person jag är och som tekniker till yrket så försöker jag alltid att se saker från olika vinklar för att försöka förstå varför det är som det är (i yrket: varför i helsike har de krånglat till den här maskinen så förbannat?).

 

Vad gäller trådämnet så vore det imbecillt att påstå att ingen skulle utnyttja chansen att tjäna pengar genom att betala flygbolagen för att sprida kemikalier längs flygrutten deras plan färdas. Världen är full av girigbukar och gick det skulle det nog göras. Kolla på vad som upptäckts av fusk med miljöreglerna inom VW tex. Vad sparade de per bil att inte montera en efter-renare, var det 3000? Blir pengar det. SMen även om det är gott om folk som sysslar med utveckling inom en biltillverkares väggar och deras underleverantörer, så är det ändå relativt få som behöver ha vetskap om detaljer i programvaran.

 

Det jag inte förstår är det som flera tidigare skribenter i tråden också skrivit; hur i fridens namn kan alla dessa människor inblandade i hanteringen av dessa kemikalier fåtts att hålla tyst? Om det blandats nåt i bränslet borde åtskilliga piloter och styrmän reagerat på sämre dragkraft, borde rimligen ge det resultatet av att späda ut energiinnehållet med andra vätskor eller kristaller eller vad det kan vara. Är det fråga om tillsatta munstycken på vingar eller kropp lär varenda markpersonal se det. Munstycken innanför motorkåporna går knappast hålla hemligt för teknikerna, liksom separata tankar. Vem skulle fylla på dem?

 

Jag ifrågasätter inte på något sätt uppsåtet, för det skulle säkert genomföras om det gick. Vill inte heller göra mig ovän med någon. Jag är intresserad av vår jord och borde egentligen inte köra terrängbilen så mycket som en centimeter med tanke på vilken smutsgris den är. Om någon på nåt sätt lyckas punktera den här hemliga bubblan och fick läck på de hemligheter den innehåller så finns ingen mer intresserad än jag att lyssna på detaljerna och förfäras och protestera skulle jag med. Vi måste vara rädda om vår jord och allt liv.

 

Men jag har fortfarande inte hittat minsta lucka där det här skulle vara genomförbart utan att det omedelbart kom ut. Det är för fantastiskt för att jag ska kunna ta det på allvar, därför avfärdar jag det som virrpanneideer.

  • Like 2
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

My god, Detta måste jag lusläsa en natt, har missat en hel del.

Projekt camelot är något jag läst en del om tidigare, det var väl en film som hade det i namnet här såg jag.

Lite kul men ändå skrämmande när fantasierna sätter fart, vad är sant vad är skröna och påhittat.

Tror jag på allt jag läser , nä ,men ingen rök utan eld, så jaja.

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Är uppsåtet att förgifta och bli av med avfall så finns bättre alternativ, värmekraftverk, sjöfart eller som man nu gör exportera det till 3 världen, Vill vissa intressen nationer storbolag mm göra mer riktade attacker så är det väl enklare att blanda in det i drivmedlet så bonden själv förgiftar sina grödor och stadsborna drar på sig div epidemier influensa mm. Förr ansågs diesel helt rent i maskinrummen på båtar mm tvättades allt i diesel numera är det så giftigt att man ska ha skyddshandskar när man är i kontakt med diesel samma gäller bensinen. 

 

 

Tycker månlandningen och det politiska spelet som det drev fram projektet dvs cubakrisen och sputnik är betydligt mer fängslade.

Vi som satt och såg "live" på tv sändningarna hade nog  vissa tvivel. Åker man till Hasselblad center och tittar på bilderna så finns ju en del frågetecken.

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Hvis man sammenligner flightradar 24 . com samtidig med man ser flygene irl vil man opdage at der er ofte ekstra fly. Det er ofte dem med det mest vedvarende striber.

 

Det er militære fly (beskyttet af miliræret, Emirates er også et selskab med tankfly.) som supplere amerikas gift program når civile ikke kan følge med.

JA, DER ER BILLEDER PÅ Emirates tank fly i ISBN: 978-91-88093-35-6 som er en bog på emnet endda på Svensk. Bogen er lavet med professionelle nærbilleder på foto papir.  

 

Tidel:

De vita linjerna i Skyn

Undertidel:

Konspirationsteorier eller verklighet ?

Som undertidlen viser, konkludre bogen ikke, men foreligger information som man så selv kan tage stilling til.

 

Striberne er lyssegrå-hvide, når de er mørkkegrå er det en skygge af en lyssegrå-hvid stribe på andre `skyer´ ofte andre lang af vedvarende flystriber. Ha ha hvor kan det lyde civiliseret. Men føj når man ser på målinger af indeholdet.

 

 

Jeg har ikke noget at gøre med bogen, men har læst den.

Jeg ser skaderne hos bl.a. mine venner. Hvis du ønsker at klare dig fornuftigt uden at blive en belastning, bl.a. Alzheimers sygdom, for din familie og kære så burde dette emne interessere dig. Vi kan ikke som enkeltpersoner gøre noget. Men jo flere vi er der forstår hvad der foregår jo bedre. Desuden kan vi gøre noget for vores krop/hjerne hvis vi vil.

Knudsen

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Haha, jag tror jag dör! :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Efter att jobbat i flygbranschen i över 30 år ber jag att få ha en avvikande uppfattning.

 

Jag unnar alla chem trail tillbedjare att prya några veckor på valfri flygplats, antingen på line maintenance eller underhållsverkstad. Garanterar att perspektivet kommer att ändras. Under tiden kan jag rekommendera genomläsning av EASA Part-M eller FAA CFR Part 91. Förklara sedan hur det skulle gå till i praktiken...

 

Staniolhatt på!

  • Like 3
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Wingflyer.

 

Som administrator og (ejer) af siden her, BURDE du måske have lidt respekt for dem der holder af siden her, og alle andre. 

Det er netop folk der arbejder i industrier der er mistænk for at se for meget på indkomsten i forhold til virkeligheden, der skaber strid.

 

Vil du benægte at der er patent på at spæde fly brændstof op, med aluminium ?

 

Ved du hvad aluminium gør ved helbredet ?

Jeg er sikker på du ved hvad aluminium gør for brændstof forbruget.

 

Ved du hvad der sker disse år med de sygdomme der er typisk for tungmetal i kroppen ?

(Aluminium betragtes som et  tungmetal når det er i kroppen.)

 

Har du set vandprøver raget på helt normale måder ?

 

Har du tænkt over hvorfor Monsanto har tilladelse til at teste GMO afgrøder der kan tåle aluminium holdig jord, i Sverige ?

 

Har du tænkt over at mange store firmaer selv tester deres produkter og oftest erklære dem sikre ?

 

Og for dem der nu har været så heldig at få lønninger i området af de 6 cifre / måned så burde det være kendt at der har været en del nye sygdomstilfælde i CPH som har været svære at forklare om de er blevet forklaret endnu. 

 

 

Desuden skal du ikke føle dig nedgjort, som jeg er sikker på nogle kan føle sig af dit indlæg, men glad for at nogle bekymre sig for dig og dine kære. Det lyder måske abstrakt for dig.

Men uden dig hvor havde dette forum, som eksempel, været ?

 

 

For en ordens skyld. Copi - paste af det indlæg jeg svare på.

``

Haha, jag tror jag dör! :lol: :lol: :lol: :lol:

Efter att jobbat i flygbranschen i över 30 år ber jag att få ha en avvikande uppfattning.

Jag unnar alla chem trail tillbedjare att prya några veckor på valfri flygplats, antingen på line maintenance eller underhållsverkstad. Garanterar att perspektivet kommer att ändras. Under tiden kan jag rekommendera genomläsning av EASA Part-M eller FAA CFR Part 91. Förklara sedan hur det skulle gå till i praktiken...

Staniolhatt på!

´´

 

Med venlig hilsen til ALLE.

Knudsen

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Knudsen!

 

Var och en har rätt till sin åsikt, även jag. Du har skrivit ganska mycket här om dina teorier i saken, inte presenterat som teorier utan som fakta, och då får du snällt acceptera att andra också gör ett och annat inlägg som kanske inte helt instämmer i din uppfattning.

 

Terrängbil.net har flera avdelningar som har olika krav på vederhäftighet och bevisläge på det som skrivs. Den här tråden hör till de med högt i tak och det är i stort sett fritt att uttrycka vilken åsikt som helst, så länge man använder ett vårdat språk och avhåller sig från personangrepp.

 

När det gäller chem trails och storskaligt spridande av metaller och vad det nu påstås vara, vill jag efter tre decennier och närmare10.000 timmar påstå att det helt enkelt inte är möjligt i västvärlden, oavsett vilka finansiella resurser som sätts in. Civilflyg är oerhört hårt reglerat både operativt och tekniskt, och sådan utrustning existerar bara i fantasin.

 

Att sedan en massa försök har gjorts både i större och mindre skala med s.k. cloud seeding med silverjod och propan, Agent Orange för avlövning av träd, mm är en annan sak. Det är inte det du ser när du tittar på kondensstrimmor.

 

Det du sedan säger om kroppens påverkan av metaller etc. säger jag inte emot, det har jag inte kompetens till. Men det sprids INTE av civilflyg i linjetrafik!

 

Hälsningar

WF

  • Like 9
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

ang det hjärndödande aluminiumet

 

Hela 60-70 och en bit in på 80 talet lagades maten i de flesta hushåll i de då "moderna" aluminium kastrullerna innan man förstod att det var skadligt, och det finns nog vissa som fortsätter laga och koka i aluminiumkärl.  

 

Sen finns ju frågan om inte påverkan i större grad finns från förpackningen på de ädla drycker som de yngre generationer helst dricker direkt ur burken, för inte kan det väl vara drycken som påverkar hjärna.  Man bör här notera att vi som hann med det riktiga mellanölet aldrig blev påverkade på samma hjärnlösa sätt vilket trolig har med att vårt mellanöl var förpackat i rejäla burkar av plåt.

 

not: i början av 80 talet ersattes öl- plåtburkarna,  myndigheterna såg till att aluminium infördes som burkförpackning för drycker, samtidigt som man larmade om aluminium i kokkärl.  Frågan man bör ställa, varför?   

  • Like 2
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gamla tand lagningar är nog en stor bov i sammanhanget, mina blir så blanka att de ser självlysande ut ser ut som man hade kromat käften när man tigar aluminium dvs svetsar med växelström,  så snacket om att de skulle vara stabila och inte fälla ut tror jag inte på. Lagningarna är nog så oädla att de börjar offra dvs man blir till en offeranod. 

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 weeks later...

post-7050-0-19536000-1451719103_thumb.jpg

 

 

http://www.state.gov/t/avc/trty/102337.htm

 

http://www.state.gov/t/avc/trty/102337.htm

 

post-7050-0-48088600-1451719265_thumb.jpg

 

 

Hvis dette indlæg forsvinder er det klart bevis på at en administrator sletter indlæget evt. pr. automatik !!!!!!

Hvis JEG er en foliehat så er der jo ingen grund til at misbruge sin administrator rettigheder til at fjerne min demokratiske ret.

OG

Hvis jeg bliver straffet for at bruge min frihed er det endnu et klart bevis på at der er noget, nogen vil holde hemmeligt for den generalle befolkning.

 

Venligst respektere demokratiet og den retten til at udtrykke sig, som forhåbentlig stadig findes..

 

Henrik L Knudsen
Smedjebacken 5
286 95 Eket

 

Ps:

Jeg beklager meget den nederste tekst og den anklagende tone.

Men jeg har haft problemer med indlæg på denne tråd. Hvis det skyldes udefra kommende ting er alt godt og min anklage skal tages som et udtryk for at jeg har forsøgt adskillige gange at lave et indlæg her. OG DERFOR må undskylde mit tonefald. Håber på forståelse i lyset af tidligere debat.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tips: prova högerklick och översätt. 

 

 

 

Om detta meddelande försvinner, är det ett tydligt bevis på att en administratör tar bort indlæget möjligt. per. automatisk !!!!!!

Om jag är en foliehat så finns det ingen anledning att missbruka sin administratörsbehörighet för att ta bort min demokratiska rätt.

OCH

Om jag straffas för att använda min frihet, är det fortfarande tydligt bevis på att något kommer någon hemlighålla generna i alla samhällen.

 

Vänligen respektera demokratin och rätten att uttrycka sig, som förhoppningsvis kommer fortfarande hittas ..

 

Henrik L Knudsen
Smedjebacken 5
286 95 Eket

 

Ps:

Jag beklagar verkligen den undre text och anklagande ton.

Men jag har haft problem med inlägg på denna tråd. Om det beror på yttre ting är allt bra och min anklagelse att tas som en indikation på att jag har försökt flera gånger för att göra ett inlägg här. OCH DÄRFÖR Ursäkta min röst. Hoppas på att förstå i ljuset av den tidigare diskussionen.

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hej Knudsen.

Offtopic..men jag vill bara förklara att anledningen att jag inte skriver eller kommenterar dina inlägg är för att jag inte förstår språket.

Så du vet.

 

Hej Svana

 

Det er selvfølgelig helt i orden ikke at kommentere. Jeg har sommetider også vældig svært ved at forstå. Bl.a. når i laver sjov for det er ord der er uvanlige for mig.

Jeg lære desvære ikke ordentlig Svensk da jeg bor så tæt på Danmark.

 

Google Transate:

Hej Svana

Det är naturligtvis helt i sin ordning att inte kommentera. Jag har ibland mycket svårt att förstå. Bland annat när skämt av det är ord som är uvanlige för mig.

Jag lär desvære inte korrekt svenska eftersom jag bor så nära Danmark.

 

 

Knudsen

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
×
×
  • Skapa nytt...