Gå till innehåll

Vad har ni gjort idag då?


Fredrik L

Rekommendera Poster

Hemlighet röjd: Så får du gratis Wifi

Hemligt försvarsnät avslöjat | Gratis surf och mobilsamtal för alla

HÖGLANDET Tidningen kan i dag avslöja ett topphemligt försvarsnät.
Vi har dessutom kommit över koden som gör att privatpersoner kan koppla upp sig och använda det för mobilsamtal och datatrafik. Helt gratis!
Publicerad 1 apr 2016 04:59

Det är WikiLeaks, fram tills nu totalt okända och hemliga, svenska underavdelning WiketLäckage som kontaktat tidningen och avslöjat det hemliga försvarsnätet.

– Vi har funnits i några år men det är först nu vi i gruppen kunnat avslöja det här, säger en företrädare för gruppen som vill vara anonym.

 
Fakta: så får du gratis surf

Steg 1: Rikta mobiltelefonen mot närmaste vindkraftverk i minst tre sekunder.

Steg 2: svar..

 

– Det är känsliga saker det här; topphemligt. Försvarsmakten kommer att förneka det men de vill bara ha nätet för sig själva. Vi tycker att alla borde få ta del av det. Det fungerar och är helt gratis.

Och det är en förbluffande historia som tidningen avslöjar med hjälp av den okända aktionsgruppen.

De vindkraftverk som under senare år monterats upp över hela Höglandet har i själva verket dubbla användningsområden. Vindkraftverken ska inte bara producera miljövänlig energi, de ska även fungera som sändningsmaster för ett topphemligt wifi-nät.

Försvarsmakten har på regementet Ing 2 utvecklat ett system som inte kräver en anslutning till vanliga abonnemang som Telia, Tele2, Tre, Comviq, Telenor eller Halebop.

Efter lyckade tester har man nu fått OK till en fullskalig utbyggnad av nätet.

Än finns lite barnsjukdomar då det hemliga nätet ännu inte är helt utbyggt. Personer som vill använda nätet måste i dagsläget uppsöka en relativt öppen plats. Lokalisera åt vilket håll närmaste vindkraftverk finns och sedan rikta sin mobiltelefon åt detta håll.

Har man äldre mobilmodeller kan man kompensera detta genom att hålla två äldre mobiltelefoner nära varandra och på så sätt fördubbla kapaciteten.

Efter cirka tre sekunders riktande av mobiltelefonen mot vindkraftverket ska telefonen kopplas upp mot det hemliga nätverket.

Försvarsmakten har lagt in en kort säkerhetsfråga så att främmande försvarsmakt inte ska kunna använda sig av nätet.

Säkerhetsfrågan lyder: är du fi eller wifi?. Svaret bör vara wifi. Svarar man fi larmas försvarets högkvarter i Stockholm.

För att kunna använda nätet är det sedan bara att skriva in koden.

– Och koden har varit topphemlig en längre tid men tidigare i veckan lyckades vi knäcka den, förklarar tipsaren.

Och tidningen kan nu avslöja koden som ger gratis mobilsamtal och datatrafik.

Den är: aPRil1.

– Vi tror att koden fungerar åtminstone i dag men att den kan bytas ut efter någon dag. Men systemet är uppbyggt på så sätt att har man kopplat upp sig en gång så spelar det ingen roll om koden ändras. Det är alltså i dag man bör ta chansen, uppmanar tipsaren.

Och sedan är det alltså helt gratis att ringa och surfa på nätet hur mycket som helst.

För personer med Iphone finns ett ännu snabbare sätt att kopplas upp. Genom att använda talfunktionen Siri kan man högt och tydligt ropa koden i stället.

Tidningen har varit i kontakt med högkvarteret i Stockholm och där är man mycket förvånad och förtegen när man får höra talas om tidningens uppgifter.

– Ehm… ska du skriva om det där? säger generalfänrik Odd L. Urifax vid försvarsstaben.

– Jag har inga kommentarer. Och om det nu skulle vara sant så är det ändå ganska dålig täckning inne i städerna.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

 

 

http://orderyoni.com/

 

 
 
About
Imagine woman of your dreams, your object of desire. Her charm, her sensuality, her passion… Try her taste, feel her smell, hear her voice… Imagine her massaging you passionately and whispering into your ear everything you want. Now free your fantasies and imagine that with a magic wand you can close it in one bottle of beer. The golden drink brewed with her lure and grace and flavored with instincts. Imagine the beer which every sip is a randez-vous with this hot woman of your dreams… she hugs you and kiss you gently, looking straight into your eyes… How much would you give for that beer?
 
We, the Order of Yoni, have prepared technology making creation of such unique beer possible. The beer containing quintessence of femininity. The technology enabling materializing her loveliness, gracefulness and character, giving you the possibility of conversion of a tasty beer into a date with real goddess.
 
The secret of the beer lies in her vagina. Using hi-tech of microbiology, we isolate, examine and prepare lactic acid bacteria from vagina of a unique woman. The bacteria, lactobacillus, transfer woman’s features, allure, grace, glamour, and her instincts into beers and other products, turning them into dance with lovely goddess.
Help us make it happen!
Beer containing femininity, passion, sexuality by using vaginal lactic acid bacteria in the brewing.
Make it happen on Indiegogo:

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Äppelträden ska ju ansas varje år, nu har det blitt några år för mycket (ja äpelträd, är inte så många äpplen/år då de ruttnar o getingarna tar dom..), men växer det gör dom, så det började bli dags för lite återatagande av kommandot:

 

post-4978-0-71638000-1459611136.jpg

 

Men efter lite ansning så (en del grenar hade inte rasat ner på bilden, o nu är även gräsmattan rensad)

 

post-4978-0-43655500-1459611146.jpg

 

Efter det vart det vårunderhåll med nya torkarblad, olja o filter. Det började o regna så fortsatt felsökning på 4WD fick bero. Hänger lite vaccum o avluftningsslangar efter att det vart lite packad snö där i vinter...

 

Skulle egentligen åkt till finnskogen i morrn o dragit fram vindfällen, men då vill jag ha 4WD, diffar o spelet med full funktion, så det får bli mek i morrn i stället...

  • Like 2
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Sneglat på tgbn och funderat på om det kanske är läge att rulla fram storsulorna för sommarbruket.

Skickade en kund och bekant som skulle till usa i några veckor att fixa mig några sådana där ventiler med "sandfilter" på då frakten var så dyr till Sverige. Och fick mail om att han fått ventilerna redan, och postar dom till mig direkt han är tillbaks i Sverige. :)

Bytt en luftbälg bak på en allroad samt en p-box på utgående axeln på växellådan. och fått ihop en ATV förgasare efter rengöring så nu väntar montering och provstart. En bra Lördag så länge :)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Efter gårdagens besök med lille bilen hos sbp inföll tanken (efter att den tyngre av pik hamrarna fått göra sitt---troligen som resultat av en annan tveksam anmärkning som vi inte var överens om) som sagt tanken inföll att det kanske nu var färdigskruvat och något nyare eller helt nytt skulle inskaffas för att flytta ungar till skola samt lite shopping.  

 

Så idag togs en provtur i det billigaste som gick att hitta bland nybilarna.  Bilen ifråga som provkördes kändes rätt ok tom så ok att den kunde ersätta c202 som båtdragare de få milen den behövs för vid sjösättningen..    

 

Googlade lite och tycke och smak verkar delat i två läger antingen hatar man dem och tycker de är fula obekväma omoderna, eller så accepterar man lite avsaknad av lullull och  t.om tycker att bilen ser ok ut för sitt pris och vad den ska användas till.

Kan hända finns någon på forumet med lite kännedom om dessa fulsnygga vagnar.

 

post-5279-0-89357800-1459630096_thumb.jpg        

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ja jag bara ställer till det. Lyckades nästan elda upp nya Land Rovern. Tur det inte var 13on i alla fall.

Nytt elsystem så är jag på banan igen tror jag.

 

Roar mej med att jobba - ta hand om dottern och mej själv som snörvlar och hostar med lite feber om vart annat.

Men som tur är har jag orkat suttit och handlat, ja eller bra att ha högen blir bara större i alla fall.

 

En vinsch nästan till bortskänkes, 12 V 9500 Lbs, som var så lite använd att de inte ens klämt vajern på den än.

2016-04-03 13.38.43.jpg

Visserligen en T-Max : Var inte det dom sålde på Jula för en hutlös summa tro ?.

Nåja den skall inte sitta på en bärgningsbil, så den duger nog att dra loss LR när jag fastnar med den.

 

Så hittade även en AK4 bajonett vägen till brevlådan min.

Har egentligen sökt en i många år, men inte så intensivt, utan jag har väntat på den där i bra skick för en billig peng, och nu är den hemma,

2016-04-03 13.03.46.jpg

Totalt 4 st Bajonetter i samlingen nu.

Kanske dags att skaffa ett gevär till de, Ja en soft air gun eller liknade replika som som något luft gevär naturligtvis då.

Riktiga gevär vill jag inte ha hemma. 

 

Ja så är väl våren här, hittade de första utslagna löven i dag, med en hög dubbdäck i bakgrunden passande nog.

2016-04-03 14.08.05.jpg

 

Har även planerat in min semester och fått klart med den nu, 

Så nästan hela Juli ledig. vilket borgar för att det blir 13on till TGB Träffen 29-31/7. Ja jag har även tagit ledigt fredagen och gjort klart att jag åker ner till Växjö redan på Torsdags kvällen som förra året, och åker hem söndags kväll. Så lite ordning på landet är det emellanåt .

 

Fridens folks  :wub:

  • Like 5
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tog en kryptur med smörjsprutan, och på båda framhjuen var nippeln på toppen avbruten?? Efter lite letande i bilen o garage gav jag upp o åkte till Jula:

post-4978-0-37467100-1459699949.jpg

 

Så snart lyste det så grannt o blankt (en kort stund)

post-4978-0-83016500-1459699961.jpg

Skruvade även av undre biten på höger sida då det verkar vara tvärtätt petade ur fettet men såg inget mer. Bilen hängde på Hi-jack'en o bara däcket som reservpallning under fjädern, så jag ville inte lägga skallen under. Är det nåt hål där som fettet ska tränga upp genom??

 

 

hmm, ska det inte sitta en kudde eller nåt här??

post-4978-0-68433800-1459699974.jpg

 

Vart även ett spontanköp:

post-4978-0-79214900-1459700003.jpg

 

Hade varningsblinkers på när jag bytte, funkade bra efter första, men när jag bytte andra vart det konstig takt typ B-B-BB-B-B-BB?

Ljuset blev även vitare /dvs gulare med glaset på. Ev ytterligare incitament o sätta "C202 blinker" på sidan för att lasta ner relät

 

Ang det avancerade systemet med avluftningsslangar(??) som går från bl a bromskölda o axlar, vad är de till för o vart slutar de? Är ju ingen större panik då de slits av / lossnar?

  • Like 3
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Skiftat däck på en av bilarna och även på tgbn som nu stoltserar med storhjulen på igen.

Fick igång en 4hjuling som jag rensat förgasaren på för andra gången samt bytte några oringar och så har jag ultraljudstvättat den. Och nu behagade den gå igång och gå bra. Vilket var skönt. Dock så har ju upptäckt att den inte laddar :( så det återstår väll lite pyssel till då....

  • Like 1
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Årets första fastkörning. Fick hjälp upp av en trevlig medtrafikant. Hans winch på 8000lbs var i klenaste laget för att dra upp en TGB13 ur lera och vatten. Dags att börja leta på allvar efter en 12000lbs-winch.

 

 

post-8529-0-16139500-1459706534_thumb.jpg

post-8529-0-84583500-1459706362_thumb.jpg

  • Like 7
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu ska man ju inte vara sån men...tror det där är är till en Norsk G3a, (nästan samma) den svenska har "rutigt" skaft och blank klinga ;)

:(  Ja du har banne mej rätt. 

Nåja jag är ju Norsk så den hamnade väl fel av någon anledning :wacko: . 

Bara att jaga vidare, tror jag hittade nu när jag googlade lite på dem, Men det kan vänta också  B)

  • Like 2
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

:(  Ja du har banne mej rätt. 

Nåja jag är ju Norsk så den hamnade väl fel av någon anledning :wacko: . 

Bara att jaga vidare, tror jag hittade nu när jag googlade lite på dem, Men det kan vänta också  B)

Hade faktiskt en svensk ak4 bajonett(Bacho) med vitt parad-hänge i samlingen,även en Mauser 96 bajonet.

Avecklades tyvärr till en arbetskollega när hjälm-intresset tog över :ph34r:

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Varit på flygvapenmuseum idag i Linköping med en polare som jag hälsat på.

Mycket intressant och kul skit att titta på, dock saknade jag mer isärplockade jetmotorer och mer om dem istället för alla förvuxna elvispar.  :wacko:

MEN, det är ju gratis inträde så klaga kan man ju inte.  :ph34r:

Fin stad i övrigt.

 

 

Sen har jag inte skrivit på ett tag om mina magbesvär mest för att tycker att det känns lite ynkligt om jag skulle skriva om dem varje gång, men så här är det nu:

Efter många om och men kollade de magen med ultraljud (försök inte en komma med nåt ruttet skämt här  :mellow: ) där de konstaterade en 3 cm stor gallsten.

Fick nån värdelös medicin i höstas jag skulle prova nästa gång jag fick ont eftersom de ville vara helt säkra innan de börjar skära i en.

Nu i påsk åkte jag på min absolut värsta resa hittills, två nätter i rad riktigt illa, samt hyfsat ont i en vecka innan jag får fatt i en läkartid.

Var så illa att jag inte ville äta mat med risk för att "aktivera" det, en sketen macka vållade smärtor.

De konstaterar att nu finns det inga tvivel och prover inför en operation tas där en tid kommer om några veckor.

Får ny medicin med morfin och får uppmaningen att får jag ont igen ska jag ringa akuten så gör de operation direkt.

 

Åker till Linköping igår för att hälsa på en kompis och får ont på kvällen, naturligtvis.

Bara till att prova nya pillret och det fungerar! Ni anar inte hur jävla nöjd jag blev då  :)

Det tog bara 7 år med verkningslösa mediciner och korkade läkare innan det äntligen händer nåt, just innan operation förstås...

Jag ringde inte heller akuten, mest för att den ordinarie operationen är mer ingående och noggrann än en akut utförd,

och har jag klarat mig hittills och dessutom har en medicin som för en gångs skull fungerar så kan jag nog tusan härda ut några veckor till också.

Meen det finns de som har det värre, se på Charlie Chaplin till exempel, han är död nu.

 

 

Och det viktigaste sist:

Det är bara att med vemod konstatera att kalendermånaden mars är över och man får nu härda ut fram till september med några sorts terränggående golfbilar  :wacko:

  • Like 5
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tack :)

Jasså, mer i samma spår som typ Tekniska M i Stockholm eller?

 

Just det. Samma princip. Ny museichef utan anknytning eller erfarenhet från området tillträder. Vill skapa "upplevelsecenter för hela familjen". Av oförstånd eller okunnighet kommer museets grundtanke bort och ersätts med en massa annat. Ett bra exempel är t ex vardagsrummen från olika årtionden som är bredvid DC-3 vraket. Sådant har man plats och pengar till, samtidigt som man plockade bort alla militära skolflygplan från museet och deponerade, placerade i förråd eller bytte bort...

  • Like 2
Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Du har klistrat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

Laddar...
×
×
  • Skapa nytt...